Mit mondanál egy olyan embernek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre? 😪
Tudod ide BÁRKI jöhet: széjjelcsapni vagy megsimogatni.
Egyeseknek provokáció a kérdés, másoknak segélykiáltás, de hát ilyen színes a világ! 💩🌈
"Mit mondanál egy olyan embernek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre?"
Hogy egy nagy költőtől idézzek: "Ha ez veled történt, akkor te Qrtál el valamit, de nagyon."
Azért jó undorító vagy kérdező hogy a 65#nek ezt mondtad,aki leírta hogy egy BETEGSÉG vágta ketté az életet. Erről hogy lehet azt mondani hogy ő qrta el??
Te meg össze vissza beszelsz. Nagy költő meg verekedtel akikert a csajok odavoltak,aztan masik mondatodban irod hogy se a parkereses nem megy,se hogy mivel kéne foglalkozni... szánalmas hazug mini kukacu élet luzere... mégha nem lenne ekkora az arcod talán valaki megsajnalna,de igy pontosan azt kapod, amit erdemelsz😃
Nem csak 2 percből áll az élet. Ne hidd hogy mindig ez, vagy az vagyok.
Sok mindent megéltem. De hát a vállalás konfrontációt szül.
Nem kértem hogy szeressetek, de azért a problémámat leírom.
Tudod, én is emberből vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!