Egy vékony embernek miért merik mások mondani, hogy "Jajj, de sovány vagy!"? Míg egy kövérnek ilyet nem mondanak pl."De kövér vagy".
Hát szerintem random emberektől ugyanolyan illetlenség a jajdesoványvagy is.
Ilyesmit csak bizalmasabb viszonyban tesznek szóvá.
Én a "nyeszle" illetve a "gezemice" szót nem bírom elviselni. Megkaptam már többször, mert 190 centihez 70 kiló vagyok, de utálom amikor úgy ítélkeznek, hogy sovány tehát biztos, hogy egy szél elfújná.
Járok edzőterembe és k**va jó fizikai állapotban vagyok, szóval így ennek tudatában számomra rosszul esik. Főleg, hogy olyan embertől kapom meg aki egy 20 kilós betonkő alatt összeroskad :D
Mert a kövérség most divat, ès mindenki istennő, aki 120 kiloval kimer menni a strandra. Meghát ugye PAJZSMIRIGYBETEG! Ez nagyon-nagyon fontos! Ja meg a GENETIKA!!
Aki meg sovány, az csak hülye lehet, és éhezteti magát. Vagy jajdeszerencsés, neki nem kell kínlódnia... blablabla...
#7 Miért ne mehetne 120 kilósan a strandra? Oda megy, ahova akar.
Inkább az a durva, hogy 300 kilókkal fehérneműmodellkednek, meg százezres követőtáborokat szereznek a közösségi oldalakon és azt közvetítik fiatal, nőknek, hogy legyél te is ilyen, mert nincs ezzel semmi gond.
A másik oldalról meg 37 kilós haldokló pin@virágok közvetítik ugyanezt, tehát akiket könnyen befolyásol a média kb. választhatnak, hogy melyik irányba rombolják le az egészségüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!