Egy vékony embernek miért merik mások mondani, hogy "Jajj, de sovány vagy!"? Míg egy kövérnek ilyet nem mondanak pl."De kövér vagy".
En kover vagyok, es ne aggodj megkapom a beszologatasokat idegenektol.
Mintha azt felteteleznek, hogy nem tudom, hogy kover vagyok es csak jot tesznek vele, ha beszolnak, mert amugy sose jonnek ra magamtol.
Furcsa, ismerek olyan kövér embereket a közvetlen környezetemben, akik nem esznek sokkal többet, mint mások, mégis ilyen az alkatuk. Jó formák azt várod tōlük, hogy éheztessék magukat ahhoz, hogy látványos fogyást tudjanak elérni. Lehet, hogy az elképzelésedben annyit eszik, mint egy disznó, de a valóságban màs a helyzet. Tehát azt mondod, hogy ne egyen, vagy csak nagyon minimális adagot, ami az átlag ember táplàlkozásánál jóval kevesebb. Ez tényleg sértō.
Egy sovány ember esetében teljesen másképp hangzik, ha azt mondod, hogy egyen többet, ne éheztesse magát, ne vonja meg magától a finom ételeket.. ez inkább a törōdés jele.
Sajnàlom, ha nem érzed a kettō között a különbséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!