Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy vékony embernek miért...

Egy vékony embernek miért merik mások mondani, hogy "Jajj, de sovány vagy!"? Míg egy kövérnek ilyet nem mondanak pl."De kövér vagy".

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 02:06
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
91%
Mert úgy gondolják, hogy a sovány az dicséret, a kövér meg szidás.
2020. jún. 4. 03:24
 12/34 anonim ***** válasza:
28%
#10 tehát, aki nem egészséges, az nem mehet a strandra? Netán te magad 120kg vagy és kitiltottak a strandról? Csinálj gyorsan egy instafiókot, ahol pucéran mutogatod a bájaidat, ott ilyen hájasan is dögös leszel, ameddig még életben tudsz maradni. :)
2020. jún. 4. 04:04
 13/34 anonim ***** válasza:
91%
Mert abból indulnak ki, hogy ők soványak akarnak lenni.
2020. jún. 4. 04:14
 14/34 anonim ***** válasza:
74%
@10 Pont neked nem jött át, amit leírt xD xD xD Egy pár mondatos választ ennyire ne lehessen értelmezni.... -.-
2020. jún. 4. 04:19
 15/34 A kérdező kommentje:
#11-nek: Sokszor nem dicséretből mondják. Hanem, hogy "jajj, eszel eleget, de sovány vagy" felhanggal. Viszont egyszer visszaválaszoltam, hogy "neked pedig kevesebbet kellene enni, ha nekem többet" Erre megsértődött az illető..
2020. jún. 4. 05:07
 16/34 anonim ***** válasza:
20%
Jaja, soványozni sértő, ezért szoktuk azt mondani hogy gilisztás.
2020. jún. 4. 05:41
 17/34 anonim ***** válasza:
88%
Enyhe, vagy jó szándékú figyelmeztetés, hogy lehetne máshogyan is élnie.
2020. jún. 4. 07:15
 18/34 anonim ***** válasza:
93%

En kover vagyok, es ne aggodj megkapom a beszologatasokat idegenektol.

Mintha azt felteteleznek, hogy nem tudom, hogy kover vagyok es csak jot tesznek vele, ha beszolnak, mert amugy sose jonnek ra magamtol.

2020. jún. 4. 07:58
 19/34 anonim ***** válasza:
91%
Nem tudom sztem az emberek jobban észre veszik ha valaki kicsit is vékony és azt nem gondolják sértőnek. Én olyan 80-82 kg körül vagyok és 189 cm magas tehát csak egy kicsit átlag alatti a súlyom mégis mindenki azt mondja hogy milyen sovány vagyok.
2020. jún. 4. 08:18
 20/34 anonim ***** válasza:
24%

Furcsa, ismerek olyan kövér embereket a közvetlen környezetemben, akik nem esznek sokkal többet, mint mások, mégis ilyen az alkatuk. Jó formák azt várod tōlük, hogy éheztessék magukat ahhoz, hogy látványos fogyást tudjanak elérni. Lehet, hogy az elképzelésedben annyit eszik, mint egy disznó, de a valóságban màs a helyzet. Tehát azt mondod, hogy ne egyen, vagy csak nagyon minimális adagot, ami az átlag ember táplàlkozásánál jóval kevesebb. Ez tényleg sértō.

Egy sovány ember esetében teljesen másképp hangzik, ha azt mondod, hogy egyen többet, ne éheztesse magát, ne vonja meg magától a finom ételeket.. ez inkább a törōdés jele.

Sajnàlom, ha nem érzed a kettō között a különbséget.

2020. jún. 4. 09:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!