Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Egy vékony embernek miért...

Egy vékony embernek miért merik mások mondani, hogy "Jajj, de sovány vagy!"? Míg egy kövérnek ilyet nem mondanak pl."De kövér vagy".

Figyelt kérdés

2020. jún. 4. 02:06
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
88%

Na ja, ezt én is tapasztaltam.

Egyik nap is közli egy ismerős, hogy már megint fogytál (amúgy is vékony vagyok nem tudok hízni), hát megnéztem volna ha én meg beközlöm hogy rajtad meg még mindig x kg többlet van a gyerek szülés után 2 évvel :D

Ilyen ez, ha sápítoznak hogy de sovány vagy az nem baj, de te még finoman se szólhatnál másoknak hogy kicsit felszedtek pár kg-ot. Vagy sokat.

2020. jún. 4. 09:35
 22/34 A kérdező kommentje:
#20-nak: Sajnos nem érzem a törődés jelének. Pl. mikor a suliban az egész osztály előtt megjegyezi a tanár vagy a szomszéd néni a liftben sopánkodik..Nekem ez inkább tapintatlanság, mint kedvesség.
2020. jún. 4. 09:45
 23/34 anonim ***** válasza:
78%

#21 vagyok.

Kérdező ha sulis vagy, csak annyit tudok mondani fel a fejjel. Gondolom még nagyon fiatalka vagy tizenéves. Eltelik majd jó pár év, és a most bombanő "szexin husis" csajokra jönnek fel a kilok, te meg maradsz vékony, minden erőfeszítés nélkül.

Én 32 éves vagyok, és most már hálát adok a genetikámért.

2020. jún. 4. 09:50
 24/34 anonim ***** válasza:
54%
Nem gondolják, hogy sértés. Azt gondolják, kövérnek, hízékonynak lenni rosszabb, eszükbe sem jut, hogy ha valaki fogyásra hajlamos, annak ugyanúgy figyelnie kell az étkezésre, mozgásra, és úgy gondolják, hogy hízni könnyebb, elég csak sokat enni vagy bizonyos típusú ételeket enni hozzá (kaptam annak idején ilyen tippeket, mert én fogyásra hajlamos vagyok, de nem jött be, a sport segített).
2020. jún. 4. 10:02
 25/34 anonim ***** válasza:
70%
Pont ugyanúgy b..szogatnak az emberek akkor is ha vékony vagy meg akkor is ha kövér. De még azt is megjegyzik ha éppen 1-2 kilót változtál akármelyik irányba.
2020. jún. 4. 10:58
 26/34 anonim ***** válasza:
78%

Volt olyan fonoknom, aki konkretan a fenekemet leste minden nap. Allandoan megjegyezte, hogy most fogytam, most hiztam.

Hihetetlenul frusztralo volt, de rajottem, hogy ez nem rolam szolt, hanem rola.

Aki beszologat barmilyen iranyba, annak sajat magaval van gondja.

2020. jún. 4. 11:20
 27/34 anonim ***** válasza:
84%

20-as

De a sovány emberek nagyrésze nem megvonja magától az ételeket. Az emberek hajlamosak elfelejteni, hogy mennyi minden okozhat fogyást, vagy szimplán kis súlyt: depresszió, cukorbetegség, vashiány, pajzsmirigy túlmüködés, tinikori hirtelen növés stb.

Egy súlytöbblettel rendelkező ember megkapja, hogy menjen el kivizsgáltatni magát, míg egy soványabbnak azt tanácsolják, hogy egyen meg egy hamburgert.

Leírom mert felvállalom magam 180cm és 52kg vagyok.

Örőklődöen magas koleszterinem van, ha elkezdenék betolni egészségtelen ételeket,.akkor fiatalon meghalnék.

Konkrétan nem tudsz semmit egy idegen életéről, ahogy azt sem, hogy az 5.-ik szelet pizzát lenyomta a torkán hogy hízzon vagy mert a fogyás reményében hajnali háromkor hánytatja magát.

Ezért nem kéne senkit tehénnek vagy gilisztának hívni.

Annyit eszek mint felnőtt férfiak (3000 kalória) az orvosok elhajtanak ha vizsgálatokat kérek, értitek, lehet bélférgem van, de szerintük anorexiás vagyok és hazudok arról, hohy mennyit eszek.

A családtól fel sem veszem az ilyen megjegyzéseket, mert ők tudom, hogy nem rosszból mondják hisz láttják, hogy mennyit zabálok.

Ha valaki kedvesen érdeklődik, hogy ugye eszek rendesen, azt feltudom fogni, hogy nem bántásnak szánta de ezeket nem:

"Csontokkal a kutyák játszanak, ajtó, elcsapnak a autók mert nem látnak, anorexiás r*banc, láttszik az arcodon, hogy éhezteted magad én inkább eszek sokat és maradok ízlésesen telt"

remélem érthető amit írtam, most is idegességemben betoltam egy tabla csokit xd

16/l

2020. jún. 4. 12:36
 28/34 anonim ***** válasza:
61%
Én pontosan ismerem a 20-as álláspontját, és a kérdés szempontjából hasznos válasz, ezért annak értékeltem, bár nem értek egyet vele. :-)
2020. jún. 4. 12:46
 29/34 anonim ***** válasza:
53%

Amugy en voltam 1200 kalorias etrenden, keves szenhidrat, tobbfeherje es megis hiztam.

Akkor tudok fogyni egyedul, ha kb 800 kalorianyi etelt eszek. Ami viszont, csak akkor ok, ha csak salatat eszek. Es ez nem fenntarthato, mert egy het mulva viszont meg a hutot is megennem!

Es komolyan mondom, a koverek ugyanugy megkapjak a beszolasokat. Viszont megrosszabb, mert melle meg kapjak azokat a hazugsagokat, hogy "mindenki szep, nem a kulso szamit, aki szeret az igy is szeret, te igy vagy jo, ahogy vagy, ne valtozz senkiert" amikben vannak igazsagok, de igencsak osszetudja zavarni az ember fejet.

Amikor "baratnom" majdnem sokkot kapott, hogy jarok strandra, es bikinit hordok! viszont o az aki allandoan azt mondja, hogy en igy tokeletes vagyok.

Szoval, ha nem is mondja a szemembe, hogy dagadt tehen, ne valtozz, mert melletted igy jobban nezek ki, inkabb alattomosan szurkalodik.

2020. jún. 4. 13:31
 30/34 anonim ***** válasza:

12

40 kiló vagyok, de ne zavartasd magad. 😂😂

Sajnálom, hogy ilyen kibszott nehèz a felfogásod :)

2020. jún. 4. 15:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!