Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondanál egy olyan emberne...

Mit mondanál egy olyan embernek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre? 😪

Figyelt kérdés
Párkapcsolat, munka, minden...

dec. 8. 07:45
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/126 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak egy "boldog" életünk van és utána semmi, akkor teljesen mindegy, a végén mindenki "egyenlően boldog" lesz. Ha pedig több e dolog ennél, ekkor meg épp egy ilyen úton/életben jársz, hogy fejlődj. Belegondolva, az egész emberiség is csak úgy lebeg a semmiben... látszólag. Amúgy a boldogság relatív, az ego pedig telhetetlen időnként.
dec. 8. 11:38
 32/126 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, én már korábban is mondtam neked, azzal, hogy ide írsz, nem jutsz előbbre. Azt hiszem, a korábbi kérdéseid alapján nagyjából ismerem a helyzetedet, és tudom, hogy ebből nagyon nehéz kitörni. De itt ne várj ehhez segítséget, itt mindenki csak a pszichológushoz küldözget. Egyébként most, csodák csodája, még együttérző válaszokat is kaptál. Mikor annyi idős voltam, mint te most, az én helyzetem sem volt sokkal jobb. Aztán, bár lassan, de megfordult a szerencsém, de másokhoz képest évtizedes lemaradásban voltam. Csak azt tudom javasolni, hogy vállalj valamilyen munkát, mert csak akkor tudsz előrébb lépni. Ha megszokod, hogy nem dolgozol, szó szerint munkaképtelenné válsz, és hiába jön egy jó lehetőség, már nem mersz belevágni. Ne ásd bele magad ebbe az önsajnálatba, ez nem vezet sehova.

N

dec. 8. 11:42
 33/126 A kérdező kommentje:

"Menj el költőnek vagy hobbiból kezd el."

Csinálom. Írok. Na de nem verseskötetet. Tanárom felkészített volna az írói pályára mert szerinte tehetséges vagyok. 18 évesen. :)

Olyan írásaim vannak hogy magamtól sírva fakadok. De mégse vonz.

"Kapok választ a kérdésemre? Mit tettél eddig?"

Sok mindent próbáltam: zene, rajz, egyéb hobbik, egyiknek sincs olyan húzóereje, vagy nem jön össze.

A zene a MINDENEM, de abból is 1000 félét csinálnék!

Alapvetően művész-ember vagyok, ez TUTI biztos!

Akinek fel szokott kopni az álla.

Én nem R.O.B.O.T. vagyok!

dec. 8. 13:14
 34/126 anonim ***** válasza:

Szóval csak 18 éves vagy.

Mondjuk valahol megértelek téged, mert ennek a korszaknak is lehetnek súlyos depressziós korszakai, de te a depressziód nem reális.

Előtted ott az egész élet, én viszont már a 30-as éveimben járok, és sehol sem tartok, ráadásul súlyos önbizalomhiánnyal küzdök. Tegyük hozzá: azért az én depresszióm sem annyira reális, hisz még egy fiatalember vagyok, nem egy 50-es manus, de erre a korszakra már illene összehozni valamit.

Ha nem látod azt, hogy 18 évesen előtted az egész élet, akkor te nagyon rosszul fogsz járni. Kb. azt élheted át, mint én, aki siratja az ifjú éveit, hogy milyen ostoba volt, hogy elszórta azokat (na, persze ezen a siratáson is túl kellene lenni).

Ennél már csak az rosszabb, amikor az ember öregkorában jön rá, hogy elszúrta az életét. Abból már öngyilkosság is lehet. Szóval kapd össze magad. Ezt magamnak, és neked is mondom.

#29 voltam

dec. 8. 13:22
 35/126 anonim ***** válasza:
#33: és akkor most mi a bajod?
dec. 8. 13:22
 36/126 A kérdező kommentje:

"A céljaid most lehetnének az, hogy befejezed az önsajnáltatást, ma keresel pszichológust, hétfőn időpontot kérsz hozzá."

Amihez kellett segítő szakember, ahhoz mentem, komoly problémával, úgy érzem sikerült leküzdeni mert gyökeret vertem az eddig is tudott, nem éppen kellemes valóságban.

Pszichológus?? Azokra gondolsz akik ott vannak a tv képernyőn reklámozva magukat, de a tojáshéj még ott van a fenekük alatt, sablon-bölcsességeket puffogtatva?

Én minimum József Attila szint vagyok, barátom!

Vagy a pszichiáter, aki legális drogokkal akarja tömni az agyam, aztán megegyezünk hogy akkor inkább relaxáljunk??

Hűűha!!

Ideális hivatás tanfolyamon is voltam, kb. úgy jöttem el hogy kidobott pénz volt, mert semmit nem tudtam meg!

Az nonszensz hogy azt kérdezik hogy mi akarsz lenni, mert csak TE tudod hogy mi az ami téged érdekel!

BAZZ, hát pont ezért mentem oda!

Egy nyomorult tesztet nem töltöttünk ki, hogy ez valahogy körvonalazódjon!

Helyette gyakoroltuk az egyenes testtartást, meg hogyha kivágnak az ajtón másszunk be az ablakon, meg hogy fontos a személyesség!

Hát ebből nem sokat tudtam meg!

Nem a vezetővel volt gondom, hanem az egész projekt lebonyolításával!

dec. 8. 13:27
 37/126 anonim ***** válasza:
Nem kell megváltanod a világot. Kezdd kis sikerélményekkel. Ha elkészìtesz egy nehezebb receptet, kigyulúrod magad, megtanulsz egy nyelvet, sportolsz valamit.
dec. 8. 13:27
 38/126 A kérdező kommentje:
20-as, nagyon tetszik a válaszod.
dec. 8. 13:28
 39/126 anonim ***** válasza:
Hú, kérdező, vannak nálad bajok.
dec. 8. 13:29
 40/126 A kérdező kommentje:

"Ebből a pár sorból is egy kifejezetten ellenszenves,mártír ember képe rajzolódik ki,aki szerint mindenkinek könnyű az élet csak ő szegény szerencsétlen ágról szakadtnak nehéz az élet 😀"

Ez a "mártír" sok mindenen túl van!

Ki mondta hogy 18 éves vagyok?? 😉

dec. 8. 13:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!