Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondanál egy olyan emberne...

Mit mondanál egy olyan embernek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre? 😪

Figyelt kérdés
Párkapcsolat, munka, minden...

dec. 8. 07:45
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯
 91/126 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, itt írom neked oldalakon keresztül a lehetőségeket, de mindenre nem a válaszod.. Most ezzel mit lehet kezdeni?
dec. 8. 14:49
 92/126 A kérdező kommentje:

Felszopom Viktort, akkor talán előrébb jutok! 😇✝️

https://www.youtube.com/watch?v=Np_Y740aReI

dec. 8. 14:50
 93/126 anonim ***** válasza:
100%

Round one. Fight!

Ember az ember ellen. Ezt csináljuk mindig:D most is. Ki a jó, kinek van igaza? A kérdező egoista, a válaszolók egoisták, nem is lehetünk másak. Mindig egoisták vagyunk, jó lenne már ha fölfognánk. Nem csak én vagyok egoista, hanem mindenki, a legönzetlenebb ember is.

65:

Minden elismerésem, Neked tényleg szar lehetett, de Te küzdesz. Én már nem. Minek?

Nem mindenki akar mindig küzdeni, hogy bizonyítson magának, vagy hogy elérjen valamit amit szeretne, mikor látja, hogy valaki küzdelem nélkül is megkapja. Viszont a küzdelemmel szerzett dolgokat magunk érdemének tulajdonítjuk ezért többet is jelent számunkra és egónk elismerően nyilatkozik: megérdemlem, ízesebb, értékesebb számunkra.

De mire vágyunk? Jó kereseti lehetőségre, élményekre, utazásokra, szerelemre, családra, megbecsülésre a közösségtől eztán majd valamikor meghalunk.

Milyen ez a közösség, mi a ennek közösségnek a célja összességében?

Ha egészében nézzük az emberiséget, mi az emberiség célja, értelme? Merre tart ez a közösség? Ha ebbe belegondolunk, mit tudunk és mit látunk?

Mit mondanál az emberiségnek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre? Mars-utazás? Éáj? III. VH?

Ha belegondoltok, hogy mikre van lehetőségünk a közeli/távoli jövőben, optimistán látjátok a helyzetet? Az emberiség legnagyobb szőnyeg alá sepert megválaszolatlan kérdései pedig masszívan formálják hétköznapjainkat észrevétlenül.

dec. 8. 14:52
 94/126 A kérdező kommentje:

Úgy tudom a JÓ keresztények a Mennybe mennek! 🙏

https://www.youtube.com/watch?v=JoPxULL9bgk

dec. 8. 14:59
 95/126 A kérdező kommentje:

"Kérdező, itt írom neked oldalakon keresztül a lehetőségeket, de mindenre nem a válaszod.. Most ezzel mit lehet kezdeni?"

Úgy tűnik elmerültem az önsajnálatban. Várj visszaolvasok! 😂

dec. 8. 14:59
 96/126 A kérdező kommentje:
93. De SZeReTLeK! 😍
dec. 8. 15:04
 97/126 A kérdező kommentje:
Még egy kérdés: Te nem akarsz verekedni? Tőled még az ütést is elviselem, csak ha hozzám érsz...
dec. 8. 15:05
 98/126 anonim ***** válasza:
100%
Rendesen ijesztő vagy kérdező. Súlyos eset
dec. 8. 15:12
 99/126 A kérdező kommentje:
Ezt már hallottam. Barátaim is mondták. 😀
dec. 8. 15:16
 100/126 A kérdező kommentje:

Egy pillangó🦋 finomsága és egy cápa🦈 vérszomjassága🩸 között balanszírozok.

De hát, ilyen az élet!

dec. 8. 15:18
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!