Mit mondanál egy olyan embernek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre? 😪
Azt csinálta hogy megszületett egy szép életre, de egy hányadék világra, amiben nem találta/találja SOHA a helyét!
Se párkapcsolat, se munkahelyi szempontból, és egy szerencsétlen léhűtőként van elkönyvelve, pedig azt se tudják hogy mire lenne képes!
És az sem érdekli az embereket hogy ki vagy, honnan jöttél, miken mentél keresztül, hogy jutottál idáig, csak megkapod a billogot hogy "LÚZER" vagy!
Valóban!
Azt hiszitek hogy élvezem ezt. Más meg kijön az anyjából és mindent tud, mindent megvalósít!
Kicsit irigylem is őket, de amúgy büszke vagyok rájuk, és példaképnek tekintem őket!
De én nem ilyen vagyok!
Nekem küzdelem, sötétség és vakvágány az élet!
De tettél már valamit, hogy ez változzon?
Végigcsináltál egy traumafeldogozást?
7. Nem értem mire gondolsz. Hogy lehet ezt levetkőzni? Folyton támadják, sértegetik mert csak abban tud HINNI amiben ők nem? Vagy abban NEM tud hinni, amiben ők igen?
Közben meg egy sötét massza az egész mert senki nem jár ezen az úton, senki nem tapossa ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!