Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit mondanál egy olyan emberne...

Mit mondanál egy olyan embernek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre? 😪

Figyelt kérdés
Párkapcsolat, munka, minden...

dec. 8. 07:45
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/126 anonim ***** válasza:
46%
Leszarom. Menjen pszichiáterhez, az kap érte fizetést hogy foglalkozzon vele. Én nem.
dec. 8. 07:52
 2/126 anonim ***** válasza:
55%
Ahogy az egyes írja. Nem feladatom idegen embernek tanácsokat osztogatni, nem az én felelősségem az élete. Vannak emberek, akiknek viszont ez a szakmája.
dec. 8. 08:00
 3/126 anonim ***** válasza:
60%
Valsz meg kéne hallgatni a részleteket, abnól talán kiderülne mit csinált rosszul.
dec. 8. 08:05
 4/126 A kérdező kommentje:

Azt csinálta hogy megszületett egy szép életre, de egy hányadék világra, amiben nem találta/találja SOHA a helyét!

Se párkapcsolat, se munkahelyi szempontból, és egy szerencsétlen léhűtőként van elkönyvelve, pedig azt se tudják hogy mire lenne képes!

dec. 8. 08:08
 5/126 A kérdező kommentje:

És az sem érdekli az embereket hogy ki vagy, honnan jöttél, miken mentél keresztül, hogy jutottál idáig, csak megkapod a billogot hogy "LÚZER" vagy!

Valóban!

dec. 8. 08:10
 6/126 anonim ***** válasza:
84%
Lesz ez még így sem.
dec. 8. 08:10
 7/126 anonim ***** válasza:
100%
Akkor arra kéne rájönni, hogy miért tartják lúzernek. Ezt kéne levetkőzni. Utána valsz sorban oldódna meg minden.
dec. 8. 08:11
 8/126 A kérdező kommentje:

Azt hiszitek hogy élvezem ezt. Más meg kijön az anyjából és mindent tud, mindent megvalósít!

Kicsit irigylem is őket, de amúgy büszke vagyok rájuk, és példaképnek tekintem őket!

De én nem ilyen vagyok!

Nekem küzdelem, sötétség és vakvágány az élet!

dec. 8. 08:14
 9/126 anonim ***** válasza:
100%

De tettél már valamit, hogy ez változzon?

Végigcsináltál egy traumafeldogozást?

dec. 8. 08:16
 10/126 A kérdező kommentje:

7. Nem értem mire gondolsz. Hogy lehet ezt levetkőzni? Folyton támadják, sértegetik mert csak abban tud HINNI amiben ők nem? Vagy abban NEM tud hinni, amiben ők igen?

Közben meg egy sötét massza az egész mert senki nem jár ezen az úton, senki nem tapossa ki?

dec. 8. 08:18
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!