Mit mondanál egy olyan embernek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre? 😪
"Rendesen ijesztő vagy kérdező. Súlyos eset."
Nem foglak bántani! Nagy a pofám, de azért oda tudok ütni!
"hogy egyszer cikk legyél a kék fényben"
Nincs gondom velük.
Ha valakit bántanom kellett azt mindig önvédelemből tettem, utána síri csönd lett, még ők hívtak meg engem egy kólára.
Azt is látom hogy a devianciák milyen következményekhez futnak ki, mert abban is van tapasztalatom.
Valójában a mélységek és a magasságok között őrlődöm, hogy érthetően és szépen fejezzem ki magam!
Csak úgy mint József Attila, vagy Ady Endre, vagy Latinovits Zoltán, vagy Mike Tyson! :)
Amúgy nem értem aki ennyire nagyarcú, arrogáns, agresszív egy ember,hogy várhatja el, hogy bárki együttérzéssel forduljon hozzá?
Mégis egy ilyen embernek mit kéne mondanunk szerinted?
"Mégis egy ilyen embernek mit kéne mondanunk szerinted?"
Nem kell semmit mondani, csendben is maradhatsz!
"Mit mondanál az emberiségnek, aki nem tud*ja hogyan tovább, és minden reménye elszállt egy boldog életre? Mars-utazás? Éáj? III. VH?
Ha belegondoltok, hogy mikre van lehetőségünk a közeli/távoli jövőben, optimistán látjátok a helyzetet? Az emberiség legnagyobb szőnyeg alá sepert megválaszolatlan kérdései pedig masszívan formálják hétköznapjainkat észrevétlenül."
Én is ezen gondolkodom "gyengébb" pillanataimban, Drága Tanult Barátom! 🤩
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!