Kint voltam kulfoldon, tele lettem hogy mutassam ezt meg a
magyaroknak?
Figyelt kérdés
Összesporoltam 4 ev alatt 20 millio forintot. Most jottem haza. Az iskolaba csufoltak, szegenyeztek stb.. Itt az ideje megmutatni ez volt vegig a motivaciom mennyivel elorebb jarok toluk akik gunyt uztek belolem. 22 evesen kivancsi vagyok mennyi penzuk lehet. Kisvarosba lakok halistennek ugyhohy konnyen talalkozok veluk. Hogy mutassam meg nekik mennyi penzem van? Alig varom hogy megbolonduljanak az irigységbe.
Inkább vegyél egy házat. Arra is sokan irigykednének ám! Most, hogy sokan vannak albérletbe', mamahotelbe', az még meg is érné. Egy menő autó nem visz előre az életben.
Kivéve persze ha vissza akarsz menni külföldre. Akkor nyugodtan verd csak el a pénzt, vagy inkább haza se gyere, mert ez így felesleges. Valószínűleg azt hinnék, hogy hitelből van a kocsi.
dec. 6. 00:48
3/22 anonim válasza:
Ez ugye troll kérdés? Ha nem, össze kell törjelek: 20 millióból te max. használt A7-est kapsz, annak úgy meg mi értelme? Az első válaszolóval értek egyet: használd fel önrészként saját ingatlan vásárlásához. Sokkal messzebb jutsz ezzel az életben, mint bármilyen kocsival.
dec. 6. 00:55
4/22 anonim válasza:
Memphis cipőt vásárolj majd mond ezt nekik: a lábomon a cipő Memphisz velem haver nembírsz!
dec. 6. 01:00
5/22 anonim válasza:
Amíg ilyen a magyarod, addig jobb, ha lapítasz, mert kilóg az a bizonyos kapanyél...
dec. 6. 01:37
6/22 anonim válasza:
Szórd el kicsinyes, értelmetlen, pénz zabáló butaságokra, mint az autó és a jó ruhák, hogy a 4 éved munkájából csak funkciótlan baromságok keletkezzenek, és életed végéig nyomorban élj.
Vagy fektesd be, és építsd a vagyonod.
Amúgy ki kell, hogy ábrándítsalak, a 20 millió forint sajnos ma már nem sok pénz. Egy fél pesti panelt se kapsz érte.
dec. 6. 01:56
7/22 anonim válasza:
Manapság, ha bolti cigit szívsz, és veszel egy EGÉSZ jobb sajtot, ÉS!!! egy 3 -as csomag Rio Mare tonhalat, már király vagy!
dec. 6. 02:12
8/22 anonim válasza:
Szerintem egy középiskolás társadat sem izgatja, hogy milyen az anyagi helyzeted jelenleg, szóval ez a bizonyítási dolog abszolút értelmetlen.
Másrészt oké van 20 milliód, és? Ez egy jó lakás önrészre elég, de ettől nem leszel "gazdag".
dec. 6. 02:37
9/22 anonim válasza:
A bolond azt is mutogatja, amilyet nincs...az okos azt is letagadja, amilye van.
dec. 6. 05:14
10/22 anonim válasza:
Rongyrázásra teljesen felesleges volt kuporgatni. Írásod alapján pedig lila füstöd nincs arról, hogy 2024 végén mire elég Magyarországon 20 millió forint! Kellemes lebegést!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!