Kint voltam kulfoldon, tele lettem hogy mutassam ezt meg a
magyaroknak?
Vegyél egy panellakást. Lehet, hogy még kevés is lesz az a 20 millió a mai árak mellett.
Na látod, ennyit ér a pénzed.
De úgyse veszel belőle lakást, tudom. Csak azt a 20 millió Ft is gyorsan el lehet tapsolni értelmetlen dolgokra, mint egy kocsi, ha nincs tető a fejed felett.
dec. 6. 06:06
Rendelj minden nap 2-3 prostit házhoz.
dec. 6. 07:13
Kerdezo, mit csinalsz ha elfogy a penzed? Itthon akarsz dolgozni?
Egy auto fenntartasa is koltseges es ugy az elrt altalabsn. 20 milliobol meg nem sokra mesz...
Abbol nem veszel hazat es kocsit is, vafyis olyat nem, amit te irtal Audo A7 szoba sem johet ennyi penzbol...
Es csak azert koltened lathato dolgokra, hogy masok lassak neked jol megy...
Inkabb gondolj a jovodre, fektesd valami ertekalloba 👍
dec. 6. 09:40
Nyilván kell egy lefingott E46, szigorúan fekete, barnaszofi helyett elfbar, Hell helyett Bomba és mehet a diumdisu a recsegő hangszórókból a telepen. Ha kicsit ráfekszel és itt-ott látványosan nagyvonalú vagy. Pl. disco-ban fizetsz egy-két kört számodra szinte idegeneknek is, akkor tuti a siker.
dec. 6. 15:24
15/22 A kérdező kommentje:
Nem azt mondtam hogy 20 misi sok, de a magyarok tobb mint fele honaprol honapra el hozzajuk kepest joval elorebh vagyok ennyi lecsivel raadasul en meg nagyon fiatal vagyok
bömbit vegyél, az való az ilyen szakadt, nagyképű lúzereknek XD azt minden volt osztálytársad nagyon fogja irigyelni, én is tökre irigyellek, hogy én haladok az életemmel meg tanulok meg jutok ötről a hatra, te meg itt milyen menőn már még mindig ott tartasz, hogy Béla beszólt harmadikban, de most jól megmutatod Bélának a szakadt használtautóddal XD
dec. 6. 23:56
„tele lettem”
„Összesporoltam 4 ev alatt 20 millio forintot”
Ne haragudj, de mi van?? Fél lakásra nem elég!! Egy rendes sportautót nem tudsz venni 20 milkából. Nem írtad el a valutát, vagy nem hiányzik egy 0 még a végéről?? Vagy mi a gyászomra akarod verni 20 millióra!??
dec. 7. 00:04
Szerintem felesleges azért elverni ennyi, vagy bármennyi, pénzt, hogy kifelé mutogasd, hogy neked mennyid van, nem kell spórolnod. Ha mégis ezt szeretnéd, ez is egy lehetőség, bár nem a legszerencsésebb.
dec. 7. 11:55
Ne foglakozz masokkal es melozz tovabb. Egy 20as meg semmire sem eleg :/
dec. 8. 01:01
Szerintem add nekem azt a 20 milliót, mondjuk egy nyilvános eseményen, és akkor a magyarok látják majd mennyire tele vagy, hogy csak úgy osztogatod a pénzt.
dec. 8. 08:08
További kérdések: