Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Kint voltam kulfoldon, tele...

Kint voltam kulfoldon, tele lettem hogy mutassam ezt meg a magyaroknak?

Figyelt kérdés
Összesporoltam 4 ev alatt 20 millio forintot. Most jottem haza. Az iskolaba csufoltak, szegenyeztek stb.. Itt az ideje megmutatni ez volt vegig a motivaciom mennyivel elorebb jarok toluk akik gunyt uztek belolem. 22 evesen kivancsi vagyok mennyi penzuk lehet. Kisvarosba lakok halistennek ugyhohy konnyen talalkozok veluk. Hogy mutassam meg nekik mennyi penzem van? Alig varom hogy megbolonduljanak az irigységbe.

dec. 6. 00:29
1 2 3
 21/22 anonim válasza:
73%
Nekem is adhatsz :D
dec. 11. 20:31
 22/22 anonim ***** válasza:
73%
Hát, ha ez nem troll kérdés...de remélem az. Ha ez az értékrended, motivációd (Audi A7 irigységkeltés stb) akkor ezzel a 20 millióval semmire sem fogsz menni... 20 milliót 4 év alatt itt is összehoznak egyesek. Ha tényleg szegény voltál és most van pénzed, akkor azt mutasd meg nekik, hogy bánni is tudsz vele:D
jan. 5. 12:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!