Szobalány meló. Szégyellni kellene?
Figyelt kérdés
Szülők, régi kollégák is úgy állnak hozzá, mintha nem is ugyanaz az ember lennék. Anyám se dicsekszik vele, szomszédok is mondják, hogy miért vállaltad el, koszos meló, a pénz nem minden, hallottam már mindent. Kezdem megszakítani emiatt a régi kapcsolatokat, de nagyon rossz érzés. Tényleg csak a mostani kollégákkal járok össze, mintha más világ lenne.dec. 3. 12:04
52/56 anonim válasza:
mellett lakom. Senki nem nézi le akik Ausztriában takarítanak. Sőt!!!! Felnéznek azokra akik kint dolgoznak. Amúgy hozzászokták tenni, hogy diplomával.
53/56 anonim válasza:
Kedves 47es!
Te pedig azt bizonygatod megszallottan, hogy az mennyire alja munka. Anyad is a szaros wc-t takaritotta utanad, es ha lesz valaki aki szobaall veled, o is a korbehugyozott wc-t fogja utanad torolgetni.
Vagy utanad ki takarit(ott) egesz eletedben?
54/56 anonim válasza:
Hat nem tudom drága, én tisztán tudom hagyni magam után a WC-t, meg nem is “hugyozom körbe”
Főleg hogy nő vagyok, bár ha pasi lennék sem hagynám magam után mocskosan a WC-t mint vmi kretén.
Ti így szoktátok édesem?
55/56 anonim válasza:
Nagyon erős a frusztráció, nyilván te is épp ezt csinálod
Azt meg hogy alja nem kell bizonygatni. Mindenki tudja hogy az.
56/56 anonim válasza:
Nem minden munka egyenlő, ezért is vannak különböző fizetések, de ettől függetlenül minden munka becsülendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!