Szobalány meló. Szégyellni kellene?
A nők többnyire otthon is ezt csinálják. Takarítanak.
Hányás, vér, széklet meg inkább a kórházakban meg az öregotthonokban van. Persze azt előkelőbb csinálni, ugye.
Hotelban porszívózni, kádat mosni azért kellemesebb. Ha legnézettebb is.
8-as, diplomás nő vagyok, a diplomámért kapott fizu nem lenne 250 ezer :D.
Svájcban dolgozom szobalányként több, mint 3000 chf-ért havonta. Bocsi, amiért nem maradtam otthon a szrt nem érő papírommal, hanem eljöttem "aljamunkát" végezni.
Ja, hát igen, a hozzád hasonlók szemében gáz, csak közben 2x annyit megkeresek itt, mint sok, az eredeti szakmámban dolgozó ismerősöm otthon :D
Szintén Ausztriában szobalány, közgáz diplomával. Nulla családi segítséggel, nem jutottunk egyről a kettőre. 5. éve csinálom, havi 2.500 euróért + 13.-14. havi fizu. Most vettünk kint házat.
Az a szomorú ebben, hogy azok nézik le ezt a fajta munkát, akiknek amúgy derogál az ilyen fajta munka. Az olyan ember annyit is ér.
Tanácsolom Neked kedves kérdező, hogy vedd körbe magad olyan emberekkel, akik ha bármi van, melletted állnak. Az életben lassan már csak ez a számít. A többit meg ki kell zárni.
Akkor nagyon sokat érhet az a diploma meg a 17 év iskola ha egy olyan munkát csinál helyette az ember amihez 4 elemi is elég xd
Nem minden a pénz
Takarítani mindenki tud.
Vajon hány ember mondta azt a mi leszel ha nagy leszel kérdésre hogy ahh én mások után szeretnek takarítani. :D
Ennyi erővel már legyen az is validalva ha vki utcaseprő vagy kukás
Ezzel riogatnak a felnőttek gyerekként
Az egész emberiségnek derogál :D
Különben ez a kérdés sem született volna meg.
És ti is agresszívak letettek most.
Vagy te szívesen mondod azt ha valaki megkérdezi hogy oh én takarítónő vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!