Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Szobalány meló. Szégyellni...

Szobalány meló. Szégyellni kellene?

Figyelt kérdés
Szülők, régi kollégák is úgy állnak hozzá, mintha nem is ugyanaz az ember lennék. Anyám se dicsekszik vele, szomszédok is mondják, hogy miért vállaltad el, koszos meló, a pénz nem minden, hallottam már mindent. Kezdem megszakítani emiatt a régi kapcsolatokat, de nagyon rossz érzés. Tényleg csak a mostani kollégákkal járok össze, mintha más világ lenne.

dec. 3. 12:04
1 2 3 4 5 6
 21/56 anonim ***** válasza:
93%
#20 Így van. És mivel egész nap egyedül voltam, nem kellett hallgatnom olyanokat, mint te. Iszonyatosan kipihenten mentem haza mindig.
dec. 3. 15:49
 22/56 A kérdező kommentje:

A nők többnyire otthon is ezt csinálják. Takarítanak.

Hányás, vér, széklet meg inkább a kórházakban meg az öregotthonokban van. Persze azt előkelőbb csinálni, ugye.

Hotelban porszívózni, kádat mosni azért kellemesebb. Ha legnézettebb is.

dec. 3. 17:25
 23/56 anonim ***** válasza:
19%
21 extrán jó lehetett neked akkor a nagyon jó munkád közben 😊
dec. 3. 17:38
 24/56 anonim ***** válasza:
19%
22 ha ennyire imádod csinálni akkor minek a kerdes? 😂
dec. 3. 17:39
 25/56 A kérdező kommentje:
Nos, azért, mert a közvetlen környezet ítél el emiatt. Akik ismernek. Holott ugyanaz az ember maradtam, csak mással keresem a pénzt.
dec. 3. 17:52
 26/56 anonim ***** válasza:
72%

8-as, diplomás nő vagyok, a diplomámért kapott fizu nem lenne 250 ezer :D.

Svájcban dolgozom szobalányként több, mint 3000 chf-ért havonta. Bocsi, amiért nem maradtam otthon a szrt nem érő papírommal, hanem eljöttem "aljamunkát" végezni.

Ja, hát igen, a hozzád hasonlók szemében gáz, csak közben 2x annyit megkeresek itt, mint sok, az eredeti szakmámban dolgozó ismerősöm otthon :D

dec. 4. 11:37
 27/56 anonim ***** válasza:

Szintén Ausztriában szobalány, közgáz diplomával. Nulla családi segítséggel, nem jutottunk egyről a kettőre. 5. éve csinálom, havi 2.500 euróért + 13.-14. havi fizu. Most vettünk kint házat.

Az a szomorú ebben, hogy azok nézik le ezt a fajta munkát, akiknek amúgy derogál az ilyen fajta munka. Az olyan ember annyit is ér.

Tanácsolom Neked kedves kérdező, hogy vedd körbe magad olyan emberekkel, akik ha bármi van, melletted állnak. Az életben lassan már csak ez a számít. A többit meg ki kell zárni.

dec. 4. 13:12
 28/56 anonim ***** válasza:
0%

Akkor nagyon sokat érhet az a diploma meg a 17 év iskola ha egy olyan munkát csinál helyette az ember amihez 4 elemi is elég xd

Nem minden a pénz

Takarítani mindenki tud.

dec. 4. 13:12
 29/56 anonim ***** válasza:
0%

Vajon hány ember mondta azt a mi leszel ha nagy leszel kérdésre hogy ahh én mások után szeretnek takarítani. :D

Ennyi erővel már legyen az is validalva ha vki utcaseprő vagy kukás

Ezzel riogatnak a felnőttek gyerekként

dec. 4. 13:14
 30/56 anonim ***** válasza:

Az egész emberiségnek derogál :D

Különben ez a kérdés sem született volna meg.

És ti is agresszívak letettek most.

Vagy te szívesen mondod azt ha valaki megkérdezi hogy oh én takarítónő vagyok

dec. 4. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!