Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 20-as évei elején járó...

Egy 20-as évei elején járó nőnek szégyellnie kellene vagy inkább örülnie kellene, hogy ez mind megvan neki? ( A kérdés a kor miatt fontos leginkább)

Figyelt kérdés

(A kérdés a 20-25 év közötti nőkre vonatkozik)

Házas, volt egy gyönyörű esküvője családi és baráti körben és egy hetes nászútja.

Van a férjével egy közös autója, amit ketten tartanak rendben, pénzt áldoztak arra, hogy az az autó jó állapotú legyen. (Nem milliós költségeket)

Egyetemre jár (esetlegesen mellette tanul) a férj főállásban dolgozik.

Van egy telke, ami szintén közös tulajdon. ( Egy vállalkozás elindításához szükséges, sok lehetőséget lát benne)

Albérletben lakik a férjével

Ha idejük és kedvük engedi, utaznak.( Akár csak egy másik városba fagyizni, akár egy másik országba)

Úgy vettem észre, hogy mások inkább a buliból buliba járást, pasizást és a tanulást szánják egy ilyen fiatal nőnek. Ti is így látjátok, vagy egy ilyen élet,amit leírtam, számotokra ez okés-e?

2024. aug. 4. 14:03
A kérdező szavazást indított:
Nem ilyen élet való egy fiatal nőnek
Szerintem példaértékű életét él
Hasonló életet élnek a vele egykorúak
27 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem, hogy mégis miért gondolnád azt, hogy ennek bármelyik része is probléma.

A fent felsoroltak közül rám is igaz számtalan dolog és a barátnőim többségére is, és soha senki (legjobb tudomásom szerint) nem éreztette egyikünkkel se, hogy bajok lennének ezzel. Ez egy teljesen átlagos élet.

A te életedet neked kell élvezned, nem teljes mindegy, hogy mások szerint okés-e? Ha azt írják páran, hogy nem, mi van akkor? Semmi.

24/N

2024. aug. 4. 14:14
 2/20 anonim ***** válasza:
94%
A megfogalmazásodból lerí, hogy a felsorolt anyagi javak valamint a párkapcsolati státusz miatt jobbnak tartod az ilyen életet élő fiatalokat másoknál, akik nem így élnek. Számomra ez visszataszítóan elmaradott és beszűkült gondolkodás, és annyival jobb lenne az élet, ha az emberek nem néznék le egymást ilyenek miatt. Rendkívül felszínesnek tartom, aki ez alapján ítéli meg az emberek jellemét.
2024. aug. 4. 14:14
 3/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekem nem nagy élmény,hogy eltartatom magam valakivel, míg ki sem éltem a fiatalságom. 🤷🏼‍♀️
2024. aug. 4. 14:15
 4/20 anonim ***** válasza:
89%

Nekem nem okés. Én dolgoznék. Lézezik levelező tagozat is. Nem függnék ennyire egy pasitól.

Minden közös..ez se tetszik. Saját autót, vagy akár egy biciklit, rollert többre nézném mint egy közös kocsit.

2024. aug. 4. 14:20
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Hú, mekkora rage bait kérdés. Azoktól, amiket leírtál magadról, nem leszel rosszabb másoknál, de jobb se.

“Szégyellnie kellene vagy inkább örülnie?” Ezt miért mások véleményéhez kötöd?? Ha számodra ezek az értékek, a családalapítást és a családi fészek kialakítását helyezed előtérbe, akkor nyilván jó úton haladsz, és örülhetsz. A saját céljaid szempontjából ezek jó dolgok, másokat meg nem hinném, érdekel, hogyan éled az életed.

Bár az a sejtésem, hogy ha egy ilyen kérdést ki kellett írnod, nem vagy maradéktalanul elégedett vagy biztos magadban.

2024. aug. 4. 14:30
 6/20 anonim ***** válasza:
100%
Hat az ilyenbol szokott az lenni, hogy par ev mulva rajon a nő, hogy meg nem is "elt", azt se tudja kicsoda es mit akar, aztan boritja a hazassagot, a pasi meg csak pislog, h mi a f. Addig persze kenyelmes neki, h eltartjak, utaztatjak, stb
2024. aug. 4. 14:31
 7/20 anonim ***** válasza:

Kiegeszites a 6-oshoz

Marmint sok ilyet lattam mostanaban, nyilvan ez nem azt jelenti, h veled is feltetlen ez lesz. De mintha lenne egy ilyen"trend"

2024. aug. 4. 14:32
 8/20 A kérdező kommentje:
2: Nem tartom jobbnak, egyszerűen másnak. Azért is érdekeltek a válaszok, hogy ez az élet, amit leírtam egy fiatal nőnek való-e mások szerint. Nyilván nem fogom máshogy élni az életemet a jövőben, hogy mások szerint ez jó élet vagy éppen nem. Csak kíváncsi voltam/vagyok, hogy kinek mi a véleménye erről.
2024. aug. 4. 14:32
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nincs olyan, hogy valami “való” egy embernek egy bizonyos korosztályból. Mindenki úgy élje az életét, ahogy neki előnyös és örömteli.

Én pl. 25 évesen a tanulásra, a munkára és a sportra koncentrálok, gyereket szülni és házasodni nem is szeretnék, illetve nem vinne rá a lélek, hogy eltartassam magam egy pasival. Tehát nekem pl. egyáltalán nem lenne való, sőt a hideg kiráz a gondolattól. De ettől még miért lenne szégyellni való?

2024. aug. 4. 14:37
 10/20 anonim ***** válasza:
13%
Teljesen normális, sokkal érettebb mint részegen fetrengeni a hányásodba miután megdugott 2 ismeretlen srác meg egy lány is
2024. aug. 4. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!