Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Egy 20-as évei elején járó...

Egy 20-as évei elején járó nőnek szégyellnie kellene vagy inkább örülnie kellene, hogy ez mind megvan neki? ( A kérdés a kor miatt fontos leginkább)

Figyelt kérdés

(A kérdés a 20-25 év közötti nőkre vonatkozik)

Házas, volt egy gyönyörű esküvője családi és baráti körben és egy hetes nászútja.

Van a férjével egy közös autója, amit ketten tartanak rendben, pénzt áldoztak arra, hogy az az autó jó állapotú legyen. (Nem milliós költségeket)

Egyetemre jár (esetlegesen mellette tanul) a férj főállásban dolgozik.

Van egy telke, ami szintén közös tulajdon. ( Egy vállalkozás elindításához szükséges, sok lehetőséget lát benne)

Albérletben lakik a férjével

Ha idejük és kedvük engedi, utaznak.( Akár csak egy másik városba fagyizni, akár egy másik országba)

Úgy vettem észre, hogy mások inkább a buliból buliba járást, pasizást és a tanulást szánják egy ilyen fiatal nőnek. Ti is így látjátok, vagy egy ilyen élet,amit leírtam, számotokra ez okés-e?

2024. aug. 4. 14:03
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát! A kérdést azért is tettem fel, mert van a családban ilyen eset, úgy gondolják, hogy neki ez szégyellni való élet. Én nem élem ezt az életet, és a kommentek sem fogják átalakítani ezzel a jövőmről való gondolkodásomat(akár ilyen életet szeretnék magamnak, akár nem).
2024. aug. 4. 15:06
 12/20 anonim ***** válasza:
80%

Tehát kb semmid nincs. Albiban laktok. Nem dolgozol.

A nagy utazások a szomszéd városba fagyizás (mondjuk egy fizuból nem csodálom, hogy erre futja)

A bulizós fiatal általában diákmunkázik, legalábbis az én csoporttársaim többsége dolgozik. Te még annyit se csinálsz. Fullon eltartanak. Erre vered magad?

Egy ruhát nem tudsz megvenni magadnak, max a pasid pénzéből.

Szerintem ez szánalmas.

Sokkal szánalmasabb, mint az átlag bulizós, pasizós fiatal akitől különbnek érzed magad.

Szerintem szülj is egyet a pucér picsádra. Legalább ha rád un apjok, akkor ketten mentek az utcára - bocsi, anyád nyakára élősködni.

Más tapasztalatokat szerez minden téren, te meg megrekedtél eltartott gyerek szinten 0 munkatapasztalattal.

2024. aug. 4. 15:08
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Te most dicsekszel ezzel a kérdéssel?
2024. aug. 4. 15:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Örülni,ha ez volt a célja.Szégyellni való nincs rajta,mint ahogy a bulizásnak se.Mindenki éljen ugy ahogy jó neki,es szarja le a belepofázókat.

Ahogy öregebb leszel,egyre könnyebb lesz.

2024. aug. 4. 18:14
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez számomra kutyát nem érdekel kérdés. Hogy ki miből él, milyen esküvője volt, hová utazik.

Engem az szokott érdekelni, ki mit tanul, milyen céljai vannak, mivel tölti a szabadidejét, mit lehet tőle tanulni.

2024. aug. 4. 19:06
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy teljesen jó életmód egy olyannak, akik valaki finanszíroz, hogy így élhessen.

Mondhatni szerencsés helyzetben van amellett, hogy klasszikus jelzőkkel élve, "céltudatos, érett, megkomolyodott" stb. személyiség

2024. aug. 4. 21:04
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Most dicsekedni jöttél,vagy mi is a kérdés?
2024. aug. 5. 10:28
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Miért érdekelnek mások?
2024. aug. 5. 11:20
 19/20 anonim ***** válasza:
Én férfi vagyok 26. De ezeket már én is akarom csak egy nő társaságában...:(
2024. aug. 7. 04:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nincsen benne szégyellnivaló, még úgy sem, hogy nem vagyunk egyformák, és nekem nem lenne célom, vágyam pl. ilyen fiatalon férjnél lenni. (ezt komolyan nem bántásként mondtam, csak tudom magamról, hogy nekem ez korai lenne)
aug. 8. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!