Szobalány meló. Szégyellni kellene?
Nos ez sem igaz, hogy mindenki tud takarítani. Hullanak ki tőlünk az emberek, mert kell a német és a jó fizikum.
Látom, azért vannak sorstársak. Lehet, Bp.- en, nagyvárosban jobb a fizetés, de itt ezzel a diplomával harmadát keresem, mint most. És nagyon jó érzés megvenni a gyereknek a gondolkodás nélkül a normális ruhát, cipőt.
Igen, sajnos az lesz, hogy aki emiatt lenéz, azzal nem találkozom többet. Holott együtt dolgoztunk eddig.
Gondolom nem a kádmosashoz kell a nemet :D
Arra is kiváncsi lennék hogy aki csak takarítói munkát tud vallani az hogy tanul meg németül
A magyarok többsége angolul sem makog 2 mondatod pedig az sokkal könyebb mint a nemet de a takarítók meg tudnak németül
Ok
Kérdező már kifejtette, hogy van más végzettsége, nem "csak takarítónak" vették fel, hanem ő ezt választotta, mert külföldön jobban fizet, mint itthon a diploma. Szerintem ezt egy négy elemis is gond nélkül értelmezné, neked miért okoz nehézséget?
Én is takarító vagyok jelenleg és kapaszkodj meg, tudok angolul. Most a török és francia van folyamatban, hobbiból. Kereskedelmi végzettségem van, de rájöttem, nem az én világom. Jött ez a takarítói munka és mivel jobban fizet mint az előző, szakképzettséget igénylő munkám és sokkal kevesebb stresszel jár, ezért maradtam.
Az orvos ugye nem gusztustalan, aki betegekben turkál műtét közben? Lényeg a presztizs ugye.
Istenem olyan frusztrált mint ide Tokió :D
Hat csak ennyire kielégítő a takarítói munka
Oldalakon keresztül bizonygattok :D
Ahh az orvos az semmi...
miközben “benned turkálnak” ezek a semmi orvosok megmentik az életed.
Mèg képes felhozni az orvosokat bmeg, akiknek latinul kitéve betéve tudniuk kell az anatómia könyvet majd a világ legnagyobb felelősséget magukra kell vállalják mikor megműtenek valakit.
Hat beszarok bmeg
Elárulom, az orvosok általában segiteni akadnak meg életet menteni
Emiatt jár nekik a presztizs
Hogy jönnek ide az orvosok.
Német ahhoz kell, hogy Ausztriában megértsd, mit mondanak az emberek, főleg a főnök.
Kedves Kérdező!
Szerintem megkaptad a kérdésedre a választ. Olyan emberek mindig is lesznek akik lenézik a takarítokat.
Amúgy milyen érdekes,hogy ez igazából főleg magyar mentalitás. Ausztriában ugyanolyan munka mint az összes többi az osztrákok szemében. Jelenleg többet keresek takarítóként, mint egy osztrák irodista. Nem mindenki engedheti meg magának, hogy ne a pénzt helyezze első helyre. Kiváncsi lennék akik itt mocskolódnak, ők vajon mindenért maguk dolgoztak meg, vagy apuci-anyuci tette a popi alá.
#28-as "nem minden a pénz"
Na ezt pont azok az ismerőseim mondják, akik a szüleitől kaptak indulásnak egy-egy lakást. Puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!