Szülők, régi kollégák is úgy állnak hozzá, mintha nem is ugyanaz az ember lennék. Anyám se dicsekszik vele, szomszédok is mondják, hogy miért vállaltad el, koszos meló, a pénz nem minden, hallottam már mindent. Kezdem megszakítani emiatt a régi kapcsolatokat, de nagyon rossz érzés. Tényleg csak a mostani kollégákkal járok össze, mintha más világ lenne.
Én voltam szobalány is, takarító is, soha nem tapasztaltam negatív hozzáállást. Bár nem sznob körökben mozgok, mindenféle végzettségű ismerősöm van.
dec. 3. 12:11
2/56 anonim válasza:
Én férfiként takarítottam lépcsőházat, szerettem is, ha meg valaki lenézett, kb. pont tettem rá. Zsolti
dec. 3. 12:23
3/56 anonim válasza:
Nincs olyan munka, amit szégyellni kellene. Pénzt keresel vele, eltartod magad, nem segélyből meg keregetesbol élsz.
dec. 3. 12:38
4/56 anonim válasza:
Az, hogy értesz ahhoz, hogy minden tiszta, fertőtlenített és szépen rendben legyen minden csak nem szégyellni való.
dec. 3. 12:43
5/56 Kólauborkával válasza:
Ez is egy munka, amit el kell végezni. Van ahol ráadásul nagyon jól lehet keresni vele. Aki azt mondja van megalázó rendesen bejelentett munka annak annyi esze is van, nem lehet vele mit kezdeni.
Amennyiben nem te csinálod meg, akkor más…. Persze el lehet menni más munkahelyre is, de ha ezt találtad és jól fizet, akkor mégis mi a gond vele? Az ilyen hozzáállású embereket inkább kerüld, mert nem egészségesek mentálisan…
dec. 3. 12:51
6/56 anonim válasza:
Dehogy kell munkát szégyellni. De ma már minden a PR. Ha olyan körökben forogsz, ahol ez alapján ítélkeznek, akkor add el a megnevezést egy másik köntösben. Miért ne lehetnél 'hotel optikai/tisztaságügyi menedzser', vagy 'épülettisztasági előadó' esetleg 'szobatechnikai tárca nélküli asszisztens'?
dec. 3. 12:53
7/56 anonim válasza:
Nem kell szégyellni. Biztos van, aki ezt lenézi, de azért elég fura, hogy pont a saját családod és a hozzád közel állók.
Én egyébként sok olyan diplomást ismerek, akik nagyon jó pozíciót hagytak ott sok-sok év után, és fizikai munkára váltottak, annyira belefásultak az életükbe. Mindenkinek más válik be. Ne másoknak akarj megfelelni, ha neked ez így jó.
dec. 3. 13:01
8/56 anonim válasza:
Nyilván le fognak pontozni de erősen támadható dolog...
Azért mindenki tudja hogy jó családokból származó ember nem lesz szobalany, végzettséggel rendelkező ember nem lesz szobalany, gyerekként senki nem erre készül
dec. 3. 13:23
9/56 anonim válasza:
6# Nagyon jó:)
dec. 3. 13:24
10/56 anonim válasza:
"végzettséggel rendelkező ember nem lesz szobalany, " ...ha tudnád, milyen sokan vannak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!