Nekem kellene szégyellnem magamat?
Nem voltunk ott, nem tudjuk hogy mi volt a pontos szitu. Ennyi alapján egyértelmű, hogy bukóak voltak veled, ha ezt akarod hallani. Túl sokat foglalkozol vele, lépj tovább.
Mindent úgy írom, hogy kétszer voltam terhes, az utolsó héten is tömegközlekedtem, tipikusan az ülő pasik simán nézték hogy ott álluk mellettük.
Hát ez egy elmebeteg bunkó paraszt, aki a saját nyomorúságát a nála gyengébbeken vezeti le. Egy szabály van, nem kell ezekkel foglalkozni. De jól tetted, hogy szóltál neki én még nagyobb felháborodással lettem volna, ha hasba vágnak.
A hormonok miatt vagy érzékenyebb, de ez tényleg egy gyökér. Nem kell vele foglalkozni.
Én ennél durvábbnak voltam a szem és fültanúja, bár ott mindkét fél hülyén viselkedett. Felszállt a kismama és noha kb üres volt a busz, odaállt egy lány mellé, hogy adja át neki a helyét, a lány át is akarta adni, mire rászólt egy idősebb férfi, hogy maradjon, van hely, ahova a kismama leüljön (a kismamáknak fenntartott hely is üres volt), erre a kismama ordított, meg szidta mindenki anyját, a fickó visszaordított, hogy ne várja már, hogy megálljon a világ, mert ő "a világra fog sz@rni egy gyereket", ez ment perceken át, végül a sofőr jött hátra, hogy vagy befejezik, vagy lehet gyalog menni. Hát én így ültem hazáig: 😳
Egyébként meg próbáld meg elengedni, elhiszem, hogy rossz volt, de sajnos vannak ilyen emberek, ha akar, beléd rúg ok nélkül is, mert valakin le kell vezetnie a saját feszkóját.
1-es! Jogos amit írsz. Igazából talán mindegy is. Megpróbálom nem magamra venni. Aki hallotta, hallotta… aki nem az nem.
2-es! Valószínűleg a hormonok miatt vagyok ennyire ki emiatt. Nem szokásom annyira mellre szívni az emberek véleményét.
3-as! Atyaúristen! Az ilyen emberek rémesek. Én is kismama vagyok, de soha nem állítanék fel senkit. Ha látom, hogy csak a táskája van az ülésen és nincs szabad hely akkor rákérdezek, hogy leülhetek-e. Na de ilyet! Nagyon nem szép az biztos.
Amúgy is ilyen „bocsánat, hogy élek” típus vagy? Mert akkor sürgősen dolgozz rajta valahogy, anyaként majd a gyereked mellett is ki kell tudni állni!
Nem szeretek vadidegenek konfliktusába beavatkozni, de ha hallottam-láttam volna, nem tudtam volna szó nélkül megállni külsősként sem. Az a baj viszont, hogy te azt gondolod, hú, de visszaszóltál, közben meg inkább csak magyarázkodtál, védekeztél, és a továbbiakat már szó nélkül hagytad (felcsinálós duma). Történt, ahogy történt, de legközelebb próbálj meg határozottabb lenni! (Más szitu, ha mondjuk aluljáróban egy részeg társaság szólogat be, ott én is elengedem a fülem mellett, nem hiányzik, hogy körbefogjanak, megverjenek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!