Szégyellnem kell magamat és felelőtlen vagyok, amiért a gyesből és alacsony fizetésből nem úgy tudom eltartani a gyerekeimet, ahogyan kellene és ahogy igazából szeretném?
Hogy érted, hogy nem úgy ahogy kellene? Mit nem tudsz megadni, amit kellene?
A leglényegesebb a szeretet, a kiegyensúlyozott családi háttér biztosítása a gyerekek részére, és a mindennapi betevő, gyümölcsökkel, zöldségekkel, húsokkal, tejtermékkel. A márkás holmik hiányát nem fogják megszenvedni.
Csatlakozom az elsohoz.Szamomra a mit kell:fedél a fejük fölé,élelem,pelenka,tiszta ruha,télen fűtött lakás...
A mit szeretnék: minden évben nyaralni,olyan dolgokat is megvenni amik nem létszükség.
DE én is azt gondolom,hogy ha a szeretet és a kiegyensúlyozott légk5r megvan,akkor minden megvan /persze ehez azért az alap feltételek kellenek/
Egy marla.singer nevő kedves felhasználó privát üzetenekben sérteget, ilyeneket írogat:
"Normális ember nem vállal gyermeket ha csak a férjének van aránylag jó fizetése! Mert bármikor kirúghatják, bármi történhet vele, nekem senki ne magyarázza meg, hogy ezt nem kell számításba venni."
Letet mindkét szülőnek jó állása, sose lehet tudni, mindkettőt elküldhetik...
Köszönöm.
Nem is értem, miért jövök nap mint nap erre az oldalra...
örökre le kellene felejtenem, mert itt csak bántást kapok.
minden jót neked
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!