Szégyellnem kell magamat és felelőtlen vagyok, amiért a gyesből és alacsony fizetésből nem úgy tudom eltartani a gyerekeimet, ahogyan kellene és ahogy igazából szeretném?
Én azt mondom , hogy inkább éljen a gyerek szeretetben, és kiegyensúlyozott családban, mint gazdag elhanyagoló szülükkel.
Szóval kárpótold olcsó otthoni játékokkal szórakozással és szeretettel, a többi nem számít. Persze azért gondolom nem éhezik és fázik... Az más.. De a lényeg, hogy nem megöletted a kicsit, vagy odadobtad valakinek, hanem veletek van és gondoskodsz Róla. :)
14hós anyukája.
Írj a moderátoroknak,hogy tiltsák le azt az "okos" perszónát!
Miért nem velem kezdett ki? Tavaly 3 gyerekem volt,alig éltünk,apuka hazajött,éppen túléltük a telet,megszületett a 4. gyerek,bár kilábalóban vagyunk,de soha nem lehet tudni... mindig jön valami ami pofára ejt minket..
Elém kerülne egy ilyen,csak mondaná a szemembe,majd megkapná érte a kórházi ellátást!!! :-D
De most komolyan! ha a gyk- szerkesztői nem tesznek semmit,akkor vágj vissza egy olyannal,hogy "azért,hogy a Te adódból éljek,amit összekú..sz nekem,meg a hozzám hasonló gyes-esnek! Majd jól eltartod a gyerekeimet! én meg élek,mint hal a vízben! Ha ez nem tetszik,akkor tehetsz egy bazi nagy szívességet! Ha tovább folytatod az írogatást,akkor jelenteni foglak!-még a rendőrségen is!" Bocsánat,hogy ezt írom,de ha így állsz hozzá,akkor szemlátomást nem érdekel Téged,ettől jobban szenved majd.Most Rajtad éli ki magát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!