Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szégyellnem kell magamat és...

Szégyellnem kell magamat és felelőtlen vagyok, amiért a gyesből és alacsony fizetésből nem úgy tudom eltartani a gyerekeimet, ahogyan kellene és ahogy igazából szeretném?

Figyelt kérdés
2013. júl. 10. 07:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Most a saját kérdésedhez szólj már hozzá: Mit nem tudsz megadni?
2013. júl. 10. 09:07
 12/17 anonim ***** válasza:
Nem szégyellni kell magad, meg keseregni, hanem tenni ellene.
2013. júl. 10. 09:10
 13/17 anonim ***** válasza:

Én azt mondom , hogy inkább éljen a gyerek szeretetben, és kiegyensúlyozott családban, mint gazdag elhanyagoló szülükkel.

Szóval kárpótold olcsó otthoni játékokkal szórakozással és szeretettel, a többi nem számít. Persze azért gondolom nem éhezik és fázik... Az más.. De a lényeg, hogy nem megöletted a kicsit, vagy odadobtad valakinek, hanem veletek van és gondoskodsz Róla. :)

14hós anyukája.

2013. júl. 10. 09:10
 14/17 anonim ***** válasza:
12-el értek egyet, nem szégyenli hanem tenni kell ellene pl nem feltétlenül kell 3 éves koráig otthon maradni vele.
2013. júl. 10. 09:55
 15/17 anonim ***** válasza:
28%

Írj a moderátoroknak,hogy tiltsák le azt az "okos" perszónát!

Miért nem velem kezdett ki? Tavaly 3 gyerekem volt,alig éltünk,apuka hazajött,éppen túléltük a telet,megszületett a 4. gyerek,bár kilábalóban vagyunk,de soha nem lehet tudni... mindig jön valami ami pofára ejt minket..

Elém kerülne egy ilyen,csak mondaná a szemembe,majd megkapná érte a kórházi ellátást!!! :-D

De most komolyan! ha a gyk- szerkesztői nem tesznek semmit,akkor vágj vissza egy olyannal,hogy "azért,hogy a Te adódból éljek,amit összekú..sz nekem,meg a hozzám hasonló gyes-esnek! Majd jól eltartod a gyerekeimet! én meg élek,mint hal a vízben! Ha ez nem tetszik,akkor tehetsz egy bazi nagy szívességet! Ha tovább folytatod az írogatást,akkor jelenteni foglak!-még a rendőrségen is!" Bocsánat,hogy ezt írom,de ha így állsz hozzá,akkor szemlátomást nem érdekel Téged,ettől jobban szenved majd.Most Rajtad éli ki magát...

2013. júl. 10. 10:25
 16/17 anonim ***** válasza:
38%
Átérzem a helyzeted, én is fiatal anyuka vagyok, és bizony nekünk se tellik mindenre. Én is írtam már ki ide kérdést de mindennek le lettem hordva, hogy minek szültem meg ilyesmi. Először nagyon bántott, de aztán rájöttem hogy milyen szerencse hogy akik itt vannak azok csak arctalan névtelen idegenek akik azzal élik ki magukat hogy másokat bántanak megaláznak. Ők az akiknek szégyellniük kéne magukat, nem pedig neked vagy nekem. Nem kell egy gyereknek több tíz ezer forintos holmi, meg luxus. Épp elég ha az alapvető dolgokat megkapja, aztán idővel az is lehet hogy máshogy alakul. Szeresd őket és legyél a támaszuk ha arra vágynak. Egyenlőre ennyi is elég lesz. Nem mindig az számít mennyi van a zsebedben, van hogy elég ha a szived gazdag. Akik meg ítélkeznek azokkal ne foglalkozz. Hidd el nem éri meg. Nekem azt tanították soha ne szégyelld azt aki vagy és azt ahonnan jöttél, és ez így igaz. Járj mindig emelt fővel.
2013. júl. 10. 20:32
 17/17 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2013. júl. 11. 07:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!