Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kiabálós anyukák, hogy szokjak...

Kiabálós anyukák, hogy szokjak le az 'ordításról', vagy nem kell szégyellnem magam?

Figyelt kérdés

Van két átlag felett eleven fiam. A nagy négy éves, a kicsi húsz hós. Ha a nagy távolabb van, és látom hogy veszélyes, rossz stb. amit csinál, akkor -gondolván,hogy hamarabb odaér a hangom mint én futva a kicsivel rajtam- ordítani szoktam neki és nem rá, hogy ne

tegye. Ma két néni összesúgott, hogy nézd

már úgy ordít mint egy állat, mert a gyerekem épp egwy nagy játékautót vágott egy kisfiúhoz, ezt sajna a hangom sem előzte meg. Azt hittem betöri a száját. Persze, gondolkodás nélkül ordítottam, míg szaladtam felé. Tudom, nem vagyok szuper, kipihent anya. A seggesadásról reflexből sikerült leszoknom. Csúnya beszéd helyet ma már azt mondom, na majdnem csúnyát mondtam, és ez már akkor is működik ha nagyon dühös vagyok és épp senki nem hallaná. De mi legyen a kiabálással? Alapból hangosabb szavú vagyok, a gyerekek megszokták, le se tojnak, de idegenek elítélnek, hogy terrorizálom a manóimat. Mivelthelyettesítsem? Vajon csak én járok ebben a cipőben? Bocs hogy hosszú lett.

2012. ápr. 20. 13:24
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
1%
Nem vagy kissé idegbeteg? :O
2012. ápr. 20. 13:30
 2/20 anonim ***** válasza:
10%

Hidd el, ha mindenért kiabálsz, egy idő után nem lesz hatásos...Hozzászoknak az üvöltéshez, aztán kész. Ordítasz egy sort, azt ennyi, nem fogja őt érdekelni.

Próbáld vissza fogni magadat mert nem lesz ennek jó vége...Keress valami hobbit, vagy néha menj el futni, vagy úszni, hogy le tudd vezetni a stresszt, mert ez se neked, a gyereknek nem tesz jót.

2012. ápr. 20. 13:33
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
én szedek magnéziumot. azóta kevesebbet ordítok
2012. ápr. 20. 13:36
 4/20 anonim ***** válasza:
83%

Hű, én is alapból hangos vagyok és szeretek hangot is adni az érzelmeimnek ( vagyis ha örülök, akkor visongatok, ha meg mérges vagyok bizony ordibálok).

Utálom az ilyen vénasszonyokat akik mindenért megszólják az embert.

Inkább legyek temperamentumos, mint tutyimutyi, kinek hangját se hallani.

2012. ápr. 20. 13:50
 5/20 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok,és lányai akik ikre két évesek,már megszokták,de nekem is lelkiismeretfurdalásom szokott lenni,hogy nem így kéne.Nálunk még az van,hogy ők még nem beszélnek,és nem tudom velük megbeszélni,hogy ezt miért nem szabad,stb,remélem,ha elkezdenek beszélni jobb lesz.
2012. ápr. 20. 13:57
 6/20 anonim ***** válasza:
*lányaim,akik ikrek
2012. ápr. 20. 13:58
 7/20 A kérdező kommentje:
Nem gondolnám idegbetegnek magam, mert leszidni ordításból nem szoktam, azt gondolom inkább nagyon temperamentumos vagyok és ez sem jó. Vissza is szeretnék venni, de hogyan?
2012. ápr. 20. 14:05
 8/20 A kérdező kommentje:
Meg ha látom hogy rosszat csinál csak szaladjak, de ne kiáltsak oda?
2012. ápr. 20. 14:08
 9/20 anonim ***** válasza:
15%
A temperamentumos kifejezésről nekem vagy egy olasz család jut eszembe ahol mindenki üvölt mint a sakál, hirtelen haragúak, leszámolnak egymással és mindenki mindenkit szenvedélyesen szeret... vagy a cigány habitus.:/
2012. ápr. 20. 14:11
 10/20 A kérdező kommentje:
Igen tudom. Köszi a mégnagyobb bűntudatot. :| se cigány se olasz nem vagyok. Ez jó! Lehet ezt fogom mondogatni, nem vagyok cigány hogy ordítsak!! -Nem vagyok rasszista. Áh ez gáz. Valaki tudna tuti módszert?
2012. ápr. 20. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!