Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok hozzá, ha a 9....

Mit szólnátok hozzá, ha a 9. -es gimis lányotok ilyen lenne? Szégyellnétek?

Figyelt kérdés

9.-es vagyok,és abszolút Walt Disney függő! :D Én imádom,viszont néha úgy érzem,hogy anya egy kicsit szégyelli. :(

Ha nekem valaki is beszólna miatta simán elküldeném a tudjátok hova a Paris,NY,párduc ésatöbbi mai menő tömegcuccaival együtt!

Tegnap kaptam bögrét! Többen is nézegették a bögréket,velem egykorú lányok. Én boldogan válogattam a Micky és Minnie Mouse bögrék között,miközben ők úgy néztek rám,mintha nem is ember lennék.

Már nagyon régóta Stitch után kutatok,de sajnos sehol nem találok,aminek anya örül is.

Ugyan ez van az ágytakaróval,ágyneművel,a vignettákkal, a pizsamámmal. Sőt,földi kincsnek számít,ha találok valami jó pólót felnőtt méretbe.

Ez komolyan ennyire gáz lenne,hogy anyának szégyellni kelljen? :(Ti szégyellnétek?

2015. ápr. 2. 10:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

S mondta is, hogy szégyelli?

Szerintem csak úgy van vele, hogy már nagy vagy, és a mesevilágot már el akarja felejteni.

De ettől még nem biztos, hogy szégyell. Csak most ő is keresi az utat a kis- és nagylánya között. :)

Én amúgy Csőrike függő vagyok és 32 éves. :D

Anyám nem szégyell. :)

Szerintem amúgy hamarosan túllépsz nagyjából ezen a korszakon (bár ha erősen híve vagy, akkor megmarad egy része mint nálam). :)

2015. ápr. 2. 11:02
 2/12 anonim ***** válasza:

Minnie egeres melegítőm van, Micimackós pólóm, Minnie-s trikóm...29 éves vagyok és van egy 1 éves gyerekem...

A legtöbbször csak azt mondják azbilyen cuccaimra, hogy de jóóóó!

Nincs ezen mit szégyellni. Szerintem ami nagyon ciki az pl. a hamis Luis Vuitton táska, Dolce melegítő stb. Na ezek gázak.

2015. ápr. 2. 11:16
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
az én lányom 18, és rákattant az ilyesmire. Azt mondja, hat éves korig kötelező, alsóban menő, felsőben ciki, utána meg poén :)
2015. ápr. 2. 12:22
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

"Azt mondja, hat éves korig kötelező, alsóban menő, felsőben ciki, utána meg poén :)"

Ez így van! :D Felsőben minden ciki :D Ciki a mese, ciki a szülőkkel lenni, ciki korán lefeküdni, majd 16 éves kor körül újra rájönnek, hogy ezek jó dolgok.

A mesefigurák menők ez én korosztályomban :)

20/L

2015. ápr. 2. 13:46
 5/12 anonim ***** válasza:
Tényleg így van, ahogy írták :D Gimiben ilyen miatt már senki nem néz ki, szerintem is teljesen rendben van, nem hinném, hogy anyukád szégyell téged emiatt.
2015. ápr. 2. 15:03
 6/12 anonim ***** válasza:
47%
Én azt szégyelleném ha a kilencedikes lányom bulizna, részegedne meg pasikkal feküdne le. Amit te csinálsz az aranyos szerintem, nincs veled semmi baj. Ilyennek kellene lennie egy 14-15 évesnek, nem kell siettetni a felnőtté válást.
2015. ápr. 2. 19:36
 7/12 anonim ***** válasza:

Hahaha, én is Disney-függő vagyok. :D Anyám néha kiröhög, pl. amikor elkezdtem neki könyörögni, hogy vegyen nekem Frozenes bögrét (meggyőztem szerencsére :D), de nem hinném, hogy gáznak tartja. A barátnőim többsége is imádja a Disney-filmeket, bár nem annyira megszállottan, mint én. :D

18/L

2015. ápr. 4. 14:41
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem,egyáltalán nem szégyelném.Én csak ezt a mondatodat szégyellném,ha a sors úgy hozta volna,hogy az anyád lennék:

"Ha nekem valaki is beszólna miatta simán elküldeném a tudjátok hova a Paris,NY,párduc ésatöbbi mai menő tömegcuccaival együtt! "

Ha azt akarod aranyom,hogy elfogadjanak,akkor az első lépés az,hogy te is elfogadd őket!Ettől nem leszel birka.

Amúgy ilyenért nem szégyelli egy anyuka sem a gyerekét.

2015. ápr. 4. 22:45
 9/12 A kérdező kommentje:

8#! :D Az,hogy ők elfogadnak,nem azt jelenti,hogy tetszik nekik a stílusom,hanem hogyha nem tetszik,akkor nem hangoztatják,vagy ha mondják is,nem bántóan!

Azt hiszem,azzal nem bántottam meg senkit,hogy a New Yorkeres ruhákat,meg a párducmintát tömegcuccnak neveztem!!Ők is tudják,hogy tömegcucc,de abban nincs semmi szégyellni való,hogy valaki a divatnak megfelelően öltözködik,és követi a tömeget!!

És főként nem jelenti azt,hogy nem fogadom el őket!!

2015. ápr. 5. 11:43
 10/12 anonim ***** válasza:

Én nemrég a New Yorkerben majdnem vettem egy Disney hercegnőkkel teli pólót, csak a fazonja nem tetszett. :D Szerintem nincs ezzel baj, anyukád is maximum azt hiszi, hogy a korosztályodban ez ciki, vagy szeretné, ha felnőttesebben, talán elegánsabban öltöznél. De nem szégyell ő és te se tedd.. :)

18L (végzős gimis... :D)

2015. ápr. 5. 22:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!