Mit szólnátok hozzá, ha a 9. -es gimis lányotok ilyen lenne? Szégyellnétek?
9.-es vagyok,és abszolút Walt Disney függő! :D Én imádom,viszont néha úgy érzem,hogy anya egy kicsit szégyelli. :(
Ha nekem valaki is beszólna miatta simán elküldeném a tudjátok hova a Paris,NY,párduc ésatöbbi mai menő tömegcuccaival együtt!
Tegnap kaptam bögrét! Többen is nézegették a bögréket,velem egykorú lányok. Én boldogan válogattam a Micky és Minnie Mouse bögrék között,miközben ők úgy néztek rám,mintha nem is ember lennék.
Már nagyon régóta Stitch után kutatok,de sajnos sehol nem találok,aminek anya örül is.
Ugyan ez van az ágytakaróval,ágyneművel,a vignettákkal, a pizsamámmal. Sőt,földi kincsnek számít,ha találok valami jó pólót felnőtt méretbe.
Ez komolyan ennyire gáz lenne,hogy anyának szégyellni kelljen? :(Ti szégyellnétek?
Szerintem nincs ezzel baj.
Azt szoktam mondani: mindenkinek meg van a maga "dilije". Majd egyszer kinövöd, de minden bizonnyal nem fog teljesen felkészületlenül érni, h a majd a Te gyermeked is rajongani fog valamiért.
Én 36 éves pasi vagyok. Rajongok Mozartért, Bachért és a többi klasszikus zenei zseniért.
Vagy én is dilis vagyok, hogy ennyi idősen ilyeneket hallgatok?
Amúgy kb 17 éves koromtól önszántamból 90 %-ban ilyeneket hallgatok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!