Szülők, ti mit szólnátok ha a lányotok háztartásbeli lenne? Szégyellnétek?
Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 13:06
1/84 anonim válasza:
Én nem szégyellném, inkább azt szégyellném, ha a lányom olyan lenne, mint a mai fiatal lányok nagy része, akik azt sem tudják, hogyan kell megfogni egy fakanalat.
3/84 anonim válasza:
Egyetem után 2 évig háztartásbeli voltam, és anyám nagyon szégyelte. Pedig világ életében háztartásbeli volt. Logikát ne keressetek benne, én sem értetem.
4/84 anonim válasza:
Örülnék nek, mert az azt jelentené, van egy jó férje, aki el tudja tartani, illetve a lányom jól tudna főzni, szülne gyerekeket és nem lenne stresszes az élete. Abszolút nem szégyellném.
5/84 anonim válasza:
Én is voltam egy ideig, anyukám teljesen kiborult tőle. Pedig ő mindig háztartásbeli volt. Lehet, hogy épp ezért, nem tudom.
6/84 anonim válasza:
Nem szégyelném, de csodálkoznék, hogy csak ennyi ambíció szorult belé. A lány nem akarta többre vinni? Én el nem tudnám képzelni, hogy egész életembem otthon mossak, főzzek, takarítsak.
7/84 anonim válasza:
Dehogy szégyellném!!! Talán még a szívem mélyén irigyelném is egy kicsit, hogy így bejött neki az élet!
8/84 anonim válasza:
Bejött neki az élet? Mert otthon van és takaríthat? :D Hát, tényleg nagyon bejött neki.
9/84 anonim válasza:
Már hogy háztartásbeli?
Úgy, hogy van saját családja (ill. átmenetileg)
vagy hogy nem is akar mást csinálni
10/84 anonim válasza:
Semmiképpen nem szégyellném, hiszen a gyerekem! Viszont félteném, hogy esetleg elkényelmesedik, és nem akar visszamenni dolgozni. Mi van, ha a férje kiteszi, neki meg semmije sincs?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!