Szülők, ti mit szólnátok ha a lányotok háztartásbeli lenne? Szégyellnétek?
Amikor megyek az oviba a gyerekért, látom azt a sok elhízott, lelakott, lenőtt hajú és nagy se*gű anyukát,
akik jönnek a gyerekükért.
(Tisztelet a kivételnek.)
Látszik rajtuk, hogy háztartásbeliek!
(Meg persze hallom is a beszélgetéseikből.)
Akik meg a munkából jönnek, azok többnyire normális, csinos ruhában, megfelelő szolid sminkkel stb...
Látszik, hogy jobban érzik magukat a bőrükben, mint az otthon punnyadók.
Csak tudnám, hogy a háztartásbeliek mitől olyan fáradtak estére, amikor még a gyerekekre sem vigyáznak, hiszen napközben az oviban (vagy az iskolában) vannak?!
Lehet lepontozni!
Kar volt pont engem idézned a hibás eszmefuttatasodhoz, de ha mar megtetted, idézhetted volna a teljes kommentet:" Az otthon ült az a munkanelkuli, kedves. Itt, ahol en elek, a háztartásbeli nem otthon ül, hanem végzi a háztartási teendőit, foglalkozik a gyerekekkel es önkéntesként dolgozik valahol. Nincs lyuk az önéletrajzában, mert beírja az önkéntes munkáit es képzeld, máris kapkodnak érte a munkaadók. "
Ha érdekel, háromszintes csaladi házban elek, ket kutya es harom macska van, a rendfenntartás pedig napi egy órát igényel. Az idom legnagyobb részét az önkéntes munka foglalja le, a többit pedig a családommal töltöm. Ja, a gyerekem pedig mar nem pici, 10 eves, igy nem vagyok gyesen. Az egyetlen különbség köztem es egy "dolgozó nő" között az, hogy o penzt kap a munkájáért, en meg ingyen csinálom, mert nem szorulok ra.
17:27
" Az idom legnagyobb részét az önkéntes munka foglalja le"
Akkor gyere vazze és ásd fel nálam a kertet!
"Önkéntesen" !!!
"Ha érdekel, háromszintes csaladi házban elek, ket kutya es harom macska van... stbstb"
Na hát ezaz. És ki dolgozott meg azért a házért? :/ Mert hogy nem az önkéntes munkákból lett, az tuti.
De mikor fogod azt felfogni, hogy az itt válaszolt kb. 30 HTB-ből te vagy az egyetlen, aki önkéntes munkát végez? Magyarán ez BAROMIRA ritka.
Arról nem is beszélve, hogy aki MUNKÁT VÉGEZ, az szerintem nem számít HTB-nek. Teljesen mindegy, hogy önkéntes-e vagy fizetett.
Marhára unom már az ilyeneket. Egy másik kérdésnél is kb. 5 oldalon keresztül kardoskodott egy nő, hogy de a HTB-k igenis mennyit dolgoznak, mire kiderült, hogy otthoni vállalkozó, és egész nap dolgozik.... az ilyen MI A FENÉÉRT nevezi magát HTB-nek?!!!
Az számít HTB-nek, aki NEM DOLGOZIK, hanem a HÁZTARTÁSI TEENDŐK és esetlegesen a gyereknevelés TESZIK KI AZ IDEJÉT, MELLETTE NEM DOLGOZIK!
56-os, hagyd őket! Csak addig terjed az intelligencia, hogy azt hiszik, aki éppen most valamiért nem dolgozik, az soha az életében semmit nem csinált a WC pucoláson kívül. Gondolom ők a hétvégét, a szabadságot, meg minden plusz szabadidejüket ezzel töltik hobbi szinten. :) Egészségükre. :)
Igazából én azt tapasztalom, hogy a háztartásbeli nők a legcsinosabbak, mert több idejük van magukra. Kivéve azokat, akik azért vannak otthon, mert valamiért nem találnak munkát.
Ne keverjük ezeket a nőket azokkal, akik önként vállalták ezt az életet és nem szűkösek az anyagi forrásaik. Utóbbiak rendszerint csinosak, szépen öltöznek, egy-két kivételtől eltekintve. Aki mást állít az hazudik.
" aki éppen most valamiért nem dolgozik, az soha az életében semmit nem csinált"
A HTB-k nem "éppen nem dolgoznak", hanem önszántukból vannak otthon, nem akarnak dolgozni, nem is dolgoztak, és általában eszük ágában sincs. Ezért háztartásbeliek. A munkanélküli az pedig az, aki elvesztette a munkáját és gőzerővel keres újat. Rohadt nagy különbség van a kettő között:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!