Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti mit szólnátok ha a...

Szülők, ti mit szólnátok ha a lányotok háztartásbeli lenne? Szégyellnétek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 21. 13:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/84 anonim ***** válasza:
50%

Amikor megyek az oviba a gyerekért, látom azt a sok elhízott, lelakott, lenőtt hajú és nagy se*gű anyukát,

akik jönnek a gyerekükért.

(Tisztelet a kivételnek.)

Látszik rajtuk, hogy háztartásbeliek!

(Meg persze hallom is a beszélgetéseikből.)

Akik meg a munkából jönnek, azok többnyire normális, csinos ruhában, megfelelő szolid sminkkel stb...

Látszik, hogy jobban érzik magukat a bőrükben, mint az otthon punnyadók.

Csak tudnám, hogy a háztartásbeliek mitől olyan fáradtak estére, amikor még a gyerekekre sem vigyáznak, hiszen napközben az oviban (vagy az iskolában) vannak?!

Lehet lepontozni!

2013. dec. 21. 17:27
 52/84 anonim ***** válasza:
61%

Kar volt pont engem idézned a hibás eszmefuttatasodhoz, de ha mar megtetted, idézhetted volna a teljes kommentet:" Az otthon ült az a munkanelkuli, kedves. Itt, ahol en elek, a háztartásbeli nem otthon ül, hanem végzi a háztartási teendőit, foglalkozik a gyerekekkel es önkéntesként dolgozik valahol. Nincs lyuk az önéletrajzában, mert beírja az önkéntes munkáit es képzeld, máris kapkodnak érte a munkaadók. "

Ha érdekel, háromszintes csaladi házban elek, ket kutya es harom macska van, a rendfenntartás pedig napi egy órát igényel. Az idom legnagyobb részét az önkéntes munka foglalja le, a többit pedig a családommal töltöm. Ja, a gyerekem pedig mar nem pici, 10 eves, igy nem vagyok gyesen. Az egyetlen különbség köztem es egy "dolgozó nő" között az, hogy o penzt kap a munkájáért, en meg ingyen csinálom, mert nem szorulok ra.

2013. dec. 21. 17:27
 53/84 anonim ***** válasza:
17%

17:27

" Az idom legnagyobb részét az önkéntes munka foglalja le"

Akkor gyere vazze és ásd fel nálam a kertet!

"Önkéntesen" !!!

2013. dec. 21. 17:31
 54/84 anonim ***** válasza:
37%

"Ha érdekel, háromszintes csaladi házban elek, ket kutya es harom macska van... stbstb"

Na hát ezaz. És ki dolgozott meg azért a házért? :/ Mert hogy nem az önkéntes munkákból lett, az tuti.

55/84 anonim ***** válasza:
59%

De mikor fogod azt felfogni, hogy az itt válaszolt kb. 30 HTB-ből te vagy az egyetlen, aki önkéntes munkát végez? Magyarán ez BAROMIRA ritka.

Arról nem is beszélve, hogy aki MUNKÁT VÉGEZ, az szerintem nem számít HTB-nek. Teljesen mindegy, hogy önkéntes-e vagy fizetett.

Marhára unom már az ilyeneket. Egy másik kérdésnél is kb. 5 oldalon keresztül kardoskodott egy nő, hogy de a HTB-k igenis mennyit dolgoznak, mire kiderült, hogy otthoni vállalkozó, és egész nap dolgozik.... az ilyen MI A FENÉÉRT nevezi magát HTB-nek?!!!

Az számít HTB-nek, aki NEM DOLGOZIK, hanem a HÁZTARTÁSI TEENDŐK és esetlegesen a gyereknevelés TESZIK KI AZ IDEJÉT, MELLETTE NEM DOLGOZIK!

56/84 anonim ***** válasza:
88%
Ketten dolgoztunk meg érte, par eve vagyok háztartásbeli. Nem megyek kertet ásni, mert egyrészt nem Magyarorszagon elek, másrészt meg a kertasas épp nem érdekel.
2013. dec. 21. 17:35
 57/84 anonim ***** válasza:
62%
#51, igen, én is ezt látom. :/ Szörnyű, hogy mennyire elhanyagolják magukat, pedig elviekben pont ők azok, akinek több idejük van. Tisztelet persze a kivételnek, mert a "jelenlévő" háztatársbeli anyukák mindig üdék és csinosak. :)
2013. dec. 21. 17:37
 58/84 anonim ***** válasza:
65%

56-os, hagyd őket! Csak addig terjed az intelligencia, hogy azt hiszik, aki éppen most valamiért nem dolgozik, az soha az életében semmit nem csinált a WC pucoláson kívül. Gondolom ők a hétvégét, a szabadságot, meg minden plusz szabadidejüket ezzel töltik hobbi szinten. :) Egészségükre. :)

Igazából én azt tapasztalom, hogy a háztartásbeli nők a legcsinosabbak, mert több idejük van magukra. Kivéve azokat, akik azért vannak otthon, mert valamiért nem találnak munkát.

Ne keverjük ezeket a nőket azokkal, akik önként vállalták ezt az életet és nem szűkösek az anyagi forrásaik. Utóbbiak rendszerint csinosak, szépen öltöznek, egy-két kivételtől eltekintve. Aki mást állít az hazudik.

2013. dec. 21. 17:44
 59/84 anonim ***** válasza:
72%

" aki éppen most valamiért nem dolgozik, az soha az életében semmit nem csinált"

A HTB-k nem "éppen nem dolgoznak", hanem önszántukból vannak otthon, nem akarnak dolgozni, nem is dolgoztak, és általában eszük ágában sincs. Ezért háztartásbeliek. A munkanélküli az pedig az, aki elvesztette a munkáját és gőzerővel keres újat. Rohadt nagy különbség van a kettő között:)

2013. dec. 21. 17:45
 60/84 anonim ***** válasza:
68%
Akkor meg végképp nem értem, én ismerek néhány nőt, aki a saját akaratából van otthon, mert a férje olyan jól keres, hogy úgy döntöttek, nem jár dolgozni, de ők mindig annyira ápoltak, csinosak, nagyon adnak magukra. Csodálkozom, hogy más azt tapasztalja, hogy ápolatlanok. Na, mindegy.
2013. dec. 21. 18:20
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!