Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Ti mit szólnátok ha a lányaito...

Ti mit szólnátok ha a lányaitok járnának a fiukhoz és ők is fizetnének mindent?

Figyelt kérdés
Van egy 16,5 és egy 14,5 éves lányunk. Mindkettő maga megy busszal a fiújához ha randizni akarnak..(40 km) Nem élünk rosszul, szép házunk van (külön szoba)..Miért mennek el mégis? Jól van ez így..Én egy métert nem mentem volna a fiuk után abban az időben..Ennyit változott a világ? Másnál is így megy ez?

2015. febr. 23. 09:25
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Azért mennek, mert te engeded. Én nem engedném az biztos, főleg 14 évesen.... Pfff, nem is értem mit vársz.
2015. febr. 23. 09:35
 2/9 anonim ***** válasza:
98%
Felajánlottad már, hogy a fiúk is jöhetnek hozzátok? Így legalább kontrollálhatnád őket.
2015. febr. 23. 09:42
 3/9 anonim ***** válasza:
71%
Ezt engedted! Mit vársz akkor? 15 éves lányom van, még nem fiúzik, bár tetszik neki valaki, de nem hagynám, hogy így égesse magát...főként a 14 éves:S
2015. febr. 23. 09:50
 4/9 anonim ***** válasza:
98%
Nem lehet, hogy valamiért szégyellnek titeket? Bevallom, én alig mertem hazahozni a páromat, mert apám sokszor, hangosan szellent...
2015. febr. 23. 09:56
 5/9 anonim ***** válasza:
60%
Miért érzed, hogy a jó anyagi helyzetetek bármiben is összefügg azzal, hogy a lányaidban kéne lenni annyi önértékelésnek, hogy ne szaladjanak a fiúk után? :)
2015. febr. 23. 12:35
 6/9 anonim ***** válasza:
67%

Nálunk is inkább én vagyok a barátomnál, inkább én alszom ott, és nem ő nálunk. Ugyanakkora a két lakás (mindkettőnké elég kicsi..), de ez inkább a családtól függ. Az én családom nem nagyon szereti, ha bárki van nálunk, mert nem tudják teljesen otthon érezni magukat, míg az ő bátyja alsógatyában mászkál előttem, és az anyja sem cicomázza ki magát, ellentétben az én szüleimmel. Meg én nem szeretek a szüleim előtt csókolózni (pedig azért már másfél éve együtt vagyok a fiúval és nem vagyok 14-15 éves..)

Úgyhogy szerintem normális, de azért ajánld fel, hogy lehettek nálatok is. Vagy híd meg a fiúkat egy ebédre.

18L

2015. febr. 23. 15:28
 7/9 anonim ***** válasza:
91%

Én is a barátomékhoz megyek hétvégére.

Én nem érzem ezt rohangálásnak utána, ő is volt már itt, aludt is itt, de az én egyszemélyes ágyamon nem olyan kényelmes aludni ketten(mindkettőnknek beállt reggelre a háta vagy a nyaka), illetve én panelben lakom, ők meg egy nagyobb házban, és sokkal könnyebben elkerülhető, hogy zavarjuk egymást.

Ettől független ha úgy van, a szüleim nagyon szívesen látják, de a kényelmi szempontok miatt ott vagyunk többet.

Bár nekem nem kell fizetnem az odaútért, mivel egy városban lakunk.

18/L

2015. febr. 23. 15:44
 8/9 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy azért mennek, mert nem ajánlottad fel, hogy átjöjjenek a fiúk..?
2015. febr. 23. 16:28
 9/9 anonim ***** válasza:

Lehet hogy nem szivesen viszik ők haza a barátjukat.... Először én is zavarban voltam 15 évesen, nehezemre esett természetesen viselkedni, de utána rájöttem hogy felesleges parázok mert kijönnek egymással .

azzal meg nincs baj hogy ők mennek hozzájuk, manapság már nem számít hogy a fiú megy a lányhoz vagy fordítva, ez csak régen volt. az a lényeg hogy találkozni akarnak és valahogy megoldják, nem az hogy a fiúnak kell menni a lányokhoz...

2015. febr. 24. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!