Szülők! Mit szólnátok, ha a 18 éves lányotok egy nála 11 évvel idősebb férfival állítana haza?
Figyelt kérdés
2015. febr. 8. 09:04
2/12 anonim válasza:
Sok az a 11 év ilyen arányban. Épp nagykorú lett a lány...a férfi meg már 30 majdnem.
Én leülnék a lányommal beszélgetni...
3/12 anonim válasza:
Ez attól függ, milyen lenne a lányom, milyen lenne a viszonyunk és hogyan lenne bevezetve ez a "beállítás".
Csak a korkülönbség miatt nem dőlnék a kardomba, szerintem ez a két embertől is függ. ne csak hogy "11 évvel idősebb férfi" meg a 18 éves kislányom.
4/12 anonim válasza:
az én volt férjem 16 évvel volt nálam idősebb.
csak mosolyognék és azt mondnám vazze remélem nem hal meg ő is úgy mint apád.
6/12 anonim válasza:
Ismeretségi körömben volt ilyen. A lány anyja ki is volt akadva, de a kapcsolat hamar véget ért, mert a lány folyton bulizott, szórakozott volna. A srác pedig már dolgozott, valami multinál napi 12 órában, és megunta a csaj emiatti örökös hisztijeit.
7/12 anonim válasza:
Az enyém hazaállitott. Már több éve együtt vannak. Össze költöztek. Már a lányom is dolgozik. A srác nagyon rendes. A szülei ugyan elváltak, de nagyon kedvesek. Nekem nagyban hozzájárult az elfogadáshoz, hogy a szüleim és a párom szülei közt is megvolt a tíz év korkülönbség és nagyon boldog volt a házasságuk. Szóval ez teljesen személy nem kor függő.
8/12 anonim válasza:
Érdekes kérdés és érdekes hozzáállás,nem értem az elszörnyülködést,és mi van ha még nagyobb korkülönbözőség fog előfordulni,remélem nem fog kardba dőlni!!!a vonzalom kiszámíthatatlan, és sokféle vonzalom van, van akit a pénztárca vastagsága vonzza,van akit az autó,van akit a látott jómód,Egy csomó példát tudnák felsorolni, de mi van ha ép a fordítottja fordul elő ,mikor egy fiatal szépség levadássz egy idősebb jó menő pasit ???
9/12 Attis0609 válasza:
Nem a korkülönbség a lényeg, hanem hogy megértsék egymást.
Ha nem fog működni, akkor úgyis vége lesz nemsokára, ha működik, akkor meg nem hiszem, hogy ilyesmi miatt tönkre kellene tenni egy jó kapcsolatot.
10/12 anonim válasza:
Igen, mindig a pénztárca vastagságát emlegetik egyesek, mint a vonzalom okát. Ez elég buta leegyszerűsítés szerintem, mert létezik igazi szerelem a korkülönbségtől függetlenül (ld. Celine Dion, aki máig hűen és példaértékűen szereti, ápolja a 25 évvel idősebb, már nagyon beteg férjét).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!