Ti mit szólnátok, ha lenne egy 17 évea fiatok, és egyik nap így állitana haza?
Mittudomén, elmenne pár napra nyáron a barátaival, és ilyen szinten kivarrva jönne haza :
Ti mit szólnátok hozzá? (Mondjuk ugy hogy előtte egy darab tetkója nem lett volna)
Kötözködés, de ilyet nem lehet pár nap alatt csináltatni. Egyébként meg mit szóljak, ha már megcsináltatta? Úgysem tudom róla levakarni.
Ha el tudja takarni ruházattal, nem származik belőle hátránya az életben, ha neki meg tetszik, csinálja. Egyébként ez rengeteg pénz és idő.
Egy 17 éves lényegében felnőtt, nem azt kell tennie, ami nekem tetszik, hanem ami neki.
Ehhez nem pár napra kell eltűnnie.
Egyébként: nagy pofon, bőrönd bepakol és mehetne amerre lát...
Ez nem par nap, es remgeteg penz.
Amugy nem dobnam ki, meg semmi ilyesmi, es alapbol nem is vagyok tetovalas-ellenes, nekem is lesz, de iszonyatosan lecsesznem, hogy az ilyen jellegu vagyait elfelejtette velem megbeszelni. Egyebkent is, tudtommal tetovalas csinaltatasahoz vagy be kell tolteni a 18-at, vagy irasos szuloi engedely kell, szoval azert megneznem azt a tetovalot is, aki ezt csjnalta..
Én is azt akartam írni rögtön, hogy ehhez nem elég pár nap :D
Érdekes, eltöprengős kérdés amúgy, fogalmam sincs, hogy mit szólnék, hiába írnék bármit is, valószínűleg élőben teljesen másképp reagálnék. De remélem ilyen nem fog előfordulni, és ha tetoválást szeretne a gyerekem, azt előtte megbeszéli velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!