Szülök! Ti mit szólnátok, ha egyik nap váratlanul 15 éves fiatok fülbevalóval érkezne haza?
Megkérdezném, hogy rendes fertőtlenítés után lyukasztották-e ki a fülét, és milyen anyagú a fülbevalója. Megkérdezném, tudja-e, hogyan kell kezelni a sebet a fülén, és megkérném, hogy szóljon, ha esetleg begyullad, mert arra antibiotikus szer kellhet.
Újra elmondanám neki, hogy a különböző testékszerekért sem vagyok oda, de ezeket kiszedheti, ha megunta vagy allergiássá vált rá. A tetoválásról ugyanez nem mondható el, attól legyen szíves eltekinteni.
Annyira nem akasztana ki, egy piercing vagy fültágító jobban. Tetoválás dettó, nekem az igényesen tetovált FELNŐTT férfiak kifejezetten tetszenek, de ez nem 15 évesre való.
Mondjuk elgondolkoznék a kapcsolatunkon és hogy elrontottam-e valamit, hogy miért nem bízik bennem, hogy egy ilyet meg mert volna beszélni velem előre.
Én ezt mondanám:
Hogy nézel ki, a lányoknak szokott fülbevalójuk lenni?!!
Honnan volt rá pénzed? Hulye gyerek,de hát az ő füle, mit tudnék ilyenkor már tenni, hát belenyugszok..
elgondolkodnék, hogy miért nem beszélgetek a gyerekemmel, miért a hátam mögött lyukasztotta ki a fülét...
törődj többet a gyerekeddel...beszélgess vele, mert magányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!