17 éves lányoknak hányra "kell" haza érniük?
Nálunk nincs már jó ideje ilyen, hogy már pedig ekkor és ekkor itthon kell lenni. Az ilyenekkel megfojtják a szülők a gyereküket.
Bár szerintem iskolaidőben illik azért legfeljebb fél 11-re hazaérni (ilyen későn csak akkor, ha már nem kell tanulni csak zuhany aztán lehet menni aludni). Hétvégén meg mindegy mikor jön haza, de ha 11-06 óra között akkor vagy menjenek érte a szülők, vagy valamelyik barátjának a szülei.
18/L
Ameddig a szülei engedik.
Egyébként nincs még gyerekem, de belegondolva, 17 évesen mondjuk éjfélig legyen itthon, ha másnap suli, akkor 10-ig.
Igazából nincs megszabva. Annyi a szabály, hogyha azt mondom, hogy éjfélre otthon vagyok, akkor nincs mese, addigra otthon kell lennem (ha kések, akkor telefonálnom kell). Illetve ha későig maradok, valaki legyen velem. Ennyi. Hétközben 9-10-ig vagyok el maximum (elég ritkán), hétvégén meg ált. 22-23-ig, nagyon ritkán éjfél-1 óráig. Mondjuk én nem vagyok csavargós típus. :)
17/l
Köszönöm a válaszokat!:)
Egyébként én a 17 éves lány vagyok.Szüleim tudják,hogy nem az a fajta gyerek vagyok,aki bulizik,piál,randalírozik az éjszakában,szerintem nagyon sok korombeli lánynál sokkal jobban meg tudnám védeni magam,ráadásul nem is vagyok hülye.(úgy értve,hogy ha megkérik,hogy szálljak be a kocsiba,mert elvisznek,akkor nyilván nemet mondok)
Jól tanulok,nincs velem semmi gond,mégis 10-re kell hazaérjek hétvégén is.(hétköznap nem tudom)
Végülis túlélném,mert nem sűrűn van,hogy akkor most este megyek el valahova.Csak ha mégis van ilyen alkalom,akkor is 10-re itthon és ez zavar.Kíváncsi voltam másnál mi a helyzet.
Húh, hát én 15 vagyok (lány), és ez így konkrétan nincs megszabva, és soha nem is volt. Persze nyilván 11-12 évesen nem hajnalban mászkáltam haza azért.
De azért kb így szoktam hazaérni:
hétköznap:(este) 9-11. attól függ. ha a központban vagy, akkor kb 9-10 körül, ha barátnőmnél akkor 11 körül (bár mi már kb 9 évesen is 11ig maradtunk egymásnál hétköznap is :))
hétvégén:
ha szórakozni megyek (discoba) : 4-5 körül
ha központban csak inni, meg úgy ellenni, akkor : 2-3 körül
ha barátnőnél filmezünk,pl, akkor: 1-3 között kb
ok. mondjuk azt se mondom, hogy a szüleim a nevelés mintaképei, de nekem ez így tökéletes ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!