Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 17 éves lányoknak hányra...

17 éves lányoknak hányra "kell" haza érniük?

Figyelt kérdés
2012. nov. 17. 22:56
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hétköznap 10ig haza kell érnie,de mivel fontos a tanulás ezért csak akkor ha nincs tanulnivalója már,és hétköznap nincs bulizás.

Hétvégén max 2re érjen haza,egyedül ne mászkáljon éjjel,mindig tudjam hol van és kivel ment,és ha késik akkor szóljon.

2012. nov. 18. 15:01
 12/19 anonim ***** válasza:
37%
max fél 8 de inkább 7
2012. nov. 18. 17:51
 13/19 anonim ***** válasza:
20%
Attól függ, honnan. Suliból, ha vége van. Ha kimozdul egyedül (bár meglepődnék, hisz hova menne egyedül), akkor sötétedésre (és igen, télen ez fél5-t jelent!), barátokkal max. 10:00. Nem jár olyan helyre, hogy éjjel kelljen hazatántorognia.
2012. nov. 19. 11:41
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha másnap iskola van, 10 vagy fél 11. De inkább 10 vagy még hamarabb. Hétvégén nincs megszabva, de lehetőleg még hajnali 5 előtt :)

#10: Szerintem 15 évesen ez egy kicsit túlzás... Alvás szempontjából se jó. Tudod te is, nagyon fontos hogy ebben a korban minumum 8 órát aludj naponta!

2012. nov. 19. 21:00
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nincs megszabva.

Nagyon ritkán van olyan, hogy elmegyünk a barátommal este sétálni, akkor vagy nála alszok, vagy éjfélre hazaérek. Mondjuk ilyen csak nyáron szokott lenni:)

Hétköznap suli után egyből hazajövök, mert rengeteg dolgom van itthon.

Pénteken találkozok a barátommal, de akkor is hazaérünk legkésőbb 7-re, foglalkoznom kell az állataimmal is :P

2012. nov. 19. 21:03
 16/19 Akybbug válasza:
100%
anyukámmal bizalommal teli volt mindig a kapcsolatunk így 17 évesen nem kellett határt szabnia. hanem volt "dolgom" suli után akkor hazamentem, de ha programom volt megbeszéltem és akár jó későn is hazaérhettem, csak tudni akarta h hol/kivel vagyok. meg persze a telefonon mindig elérhető voltam. persze, a következetes szülői döntések sem árthatnak, de már 17 és mindjárt 18, akkor meg már felnőtt, és ismerek olyan lányt aki még 25 évesen is akkorra és haza mikorra a szülei mondják, hagyni kell önállóságot is.
2012. nov. 21. 01:30
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

hát engem suli időbe nem engednek sehova. ha tanulnom kell hanem akkor sem. esetleg ha barátnőmmel összejárok tanulni, de akkor tényleg tanulunk.

7végén meg attól függ.

pénteken ha ott alvoson vagyok szombaton nem engednek el.

normális esetbe pénteken is meg szombaton is az éjféles villamossal haza kell jönnöm

17/L

2012. nov. 21. 15:06
 18/19 anonim ***** válasza:

Nekem nincs megszabva, akkor jövök és megyek amikor akarok, mert vagyok elég felelősségteljes hogy tudjam mikor elég.

Hétköznap általában (ha nincs különórám vagy nyelviskolám iskola után amikor amúgy is este 9 körül érek haza) 9 és 11 között szoktam hazamenni, péntekről szombatra az estéket nem szoktam otthon tölteni akkor van általában a buli, de előfordul hogy szombat-vasárnap van. De ha nincs buli akkor olyan 11-éjfél körül otthon szoktam lenni, hacsak nem alszok az egyik barátnőmnél.

16/L

2012. nov. 26. 21:18
 19/19 A kérdező kommentje:
De jó dolga van itt mindenkinek:D
2012. nov. 27. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!