Szülök! Ti mit szólnátok, ha egyik nap váratlanul 15 éves fiatok fülbevalóval érkezne haza?
Én igaz, hogy lány vagyok, de én is kb. 15 lehettem, mikor eldöntöttem, hogy a jobb fülembe lövetek egy második és egy harmadik fülbevalót is. Anyumnak csak bejelentettem, nem szólt semmit, apum utólag látta, de nem fűzött hozzá megjegyzést. Azóta már + 2 fülbevaló megint van benne, tehát a jobb fülembe összesen 5. Az utolsó 2-nél igaz, hogy már akkor 17 voltam, de már meg sem említettem itthon előtte. És nem vagyok se magányos, se rossz ember, sőt még a kapcsolatom is jó a szüleimmel. Gimis volt osztálytársaim közül van pár fiú, akinek van fülbevalója. Egyik srác szintén kb. 15 éves korában csináltatta és nem hiszem, hogy külön engedélyt kért volna otthon. Azóta kivette és maximum akkor látszik a helye, ha nagyon közelről néznénk a fület.
Én nem csinálnék ebből problémát.
Mondjuk a fültágítóval már nem lennék ennyire elfogadó, mert az ha kiveszi is meglátszik a helye.
A pénzről meg annyit, hogy egy pár fülbevalót 4-5 ezerért lövetnek vagy szúrnak, tehát azt sem kérném számon, mert pár hónapig gyűjti a pénzét (persze ha kap havi szinten zsebpénzt vagy van egy adakozó nagyszülő, akkor annyit sem kell várnia) és meg van rá a keret.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!