Mit szólnátok ha a 16 éves lányotok egy tetoválással állítana haza?
Mindenképpen feljelenteném a tetoválószalont, hogy legalább más 18 éven aluli gyerek ne állítson haza tetováással. Ugyanis 18 éves kor alatt szülői hozzájárulás kell. Semmi bajom a tetoválással (nekem is van 3) de nem örülnék ha a lányom 16 évesen valami botor ötlettől vezérelve az engedélyem nélkül hazaállítana egy tetoválással, főleg úgy, hogy ha szépet szeretne és értelmeset (nem nike jelet a mellére vagy ilyesmi) akkor még támogatnám is.
Szóval szerintem finoman beszélgess el vele és próbáld meg megtudni, hogy hol tetováltatott. Ha nem árulja el akkor azt csinálnám, hogy lefotóznám és körbejárnám a szalonokat a városba, hogy ki csinálta és mindegyikben elmondanám, ha nem sikerül kideríteni akkor az összesre ráküldöd az ellenőrzést ( a tetoválók általában megismerik egymás munkáját)
A lányoddal sok mindent nem tudsz kezdeni, ha szép akkor nyugi de ha csúnya akkor jó kis lecke lesz e neki, sógornőmnek is volt egy ocsmány tündér a karján (komolyan mintha börtönbe rakatta volna fel) dacból csinálta tiniként. Felnőttként utálta és alig várta, hogy legyen elég pénze egy igényes takarásra (végül lett :))
szobafogság
zsebpénz elvonás
de beszélgess vele ha amúgy nem olyan lázadó típus akkor lehet ez egy egyszeri esett volt
Nagy büntetést én sem csinálnék, mivel a legnagyobb hibát ezzel kapcsolatban nem ő hanem a tetoválószalon követte el. A lelkiismeret furdalás keltése valóban jó, esetleg valami kisebb büntetés.
Én sem vagyok feljelentgetős és odaszólós típus, de azért itt lehet elgondolkodnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!