Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok ha a 16 éves...

Mit szólnátok ha a 16 éves lányotok egy tetoválással állítana haza?

Figyelt kérdés
Meg sem kérdezte, hogy megengedem e, csak megcsináltatta tegnap. Azt mondta hogy nem gondolta hogy ehhez engedélyt kell kérnie.

2012. aug. 30. 13:08
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

senki nem mondta hogy azzal kell takarózni hogy tini.

jó reggelt!

2012. szept. 1. 12:13
 22/24 anonim ***** válasza:

ma 11:09

"valami piti büntire gondolj hogy ő is érezze a dolog súlyát és tanulságát.

mert azért mégis tiniről van szó,ilyenkor tombolnak a hormonok. "

Nekem ez nagyon is úgy tűnik, mintha ez kifogás lenne... Én nem büntetném azért kevésbé, mert tini, sőt! De ez csak az én véleményem!

Egyébként sajnálom, hogy olyan dühösen írtam az előbb, de nem a legjobb időszakomat élem és már olyan sokszor olvastam, hogy "jajj hagyd már, csak tini" és mindig felidegesítem magam ezzel, most meg kijött. Nem éppen a legmegfelelőbb módon, de ettől még igaz!:) Viszont nem akartam senkit megbántani!

2012. szept. 1. 14:16
 23/24 anonim válasza:

én is csak azt tudom javasolni, mint a legtöbben: mondd, hogy rosszul esett, hogy nem kérte ki a véleményed, de semmiképp ne büntesd meg vagy sózz rá több feladatot, mert annak nincs értelme... csak a kapcsolatotok romlik.

ő hamarosan felnő, és ha korlátozod, durva lesz a kitörése a tinikorból. egyenrangúként kell kezelned, nem úgy, mint egy rossz lurkót, különben csak dacos és hisztis lesz. meg kell beszélnetek a dolgot, de úgy, mint felnőtt a felnőttel.

én a saját tapasztalataimból csak ezt tudom mondani, 17 múltam én is.

2012. szept. 1. 16:45
 24/24 anonim ***** válasza:
Ha nem is akarod feljelenteni a helyet, ahol csináltatta, mindenképp jó lenne, ha kiderítenéd, kik és hol vállalják 18 éven aluliak tetoválását, egyrészt egészségügyi okokból, másrészt ha neki megcsinálták, valószínűleg másoknak is meg fogják, és nyilván nem neked kell más gyerekét megmenteni, de tizenévesen csinál hülyeségeket az ember, nem kéne, hogy ehhez lehetőséget kapjon... Legalábbis ha velem történne ilyesmi, biztos nem hagynám annyiban.
2012. szept. 2. 17:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!