Mit szólnátok ha a 16 éves lányotok egy tetoválással állítana haza?
Biztos,hogy bemennék a szalonba és megkérdezném,hogy ugyan mégis miért csinálták meg a kiskorú gyerekemnek a tetoválást?És hogy steril tűvel csinálták-e?
De a lánynak nem adnék különösebb büntetést,maximum elmagyaráznám,hogy ennek a műveletnek volt kockázata,nem is kicsi(ha az a steril tű nem steril,akkor elkaphat bármit)..aztán megkérdezném,hogy ezt tudta-e?
Amennyiben azt válaszolja,hogy igen,tudott a kockázatokról(mindezt a szemembe nézve,őszintén mondja),akkor csak annyi lenne a büntetése,hogy mostantól még egy dologért felelősséget kellene vállalnia..Pld.Ha van kistesó,akkor az esti fürdetéseket,vagy pelenkázásokat vagy bármit rábíznék..vagy oviba vagy suliba hordást esetleg hazahozást 2 hétig!Vagy pedig megtanítanám főzni,aztán rábíznám 3 napra a főzést!:D
..ha már egy kamasz vállal egy tetkót(ami ugye általában felnőtteknek való),akkor vállaljon más "felnőttes" dolgokat is!Bizonyítsa,hogy kezd felnőni;)
17/L
Nem leszek népszerű, de azért leírom, hogy én mit tennék.:)
Bármennyire is szép tetoválás és lehet én sem lennék ellene, de ha ilyen módon kijátszana, akkor tennék róla, hogy tudja, minden döntésének következménye van! Szóval, ha lenne rá pénzem, akkor leszedetném lézeres úton a tetoválást és kötelezném a lányomat, hogy apránként visszafizesse ennek az árát (nyári munka). Ha megkérdezi, akkor felőlem visszavarrathatja ugyanoda, ugyanazt, de ebből biztos tanulna.
nem olvastam el az összes választ.
ha jó a kapcsolatotok én leűlnék vele és megmondanám neki hogy ugye tudod hogy büntetést fogsz kapni és nem a tetkó miatt hanem mert nem beszélted meg velem.
szerintem ez így korrekt és ha végül is annyira nem zavar a tetkója akkor tényleg valami piti büntire gondolj hogy ő is érezze a dolog súlyát és tanulságát.
mert azért mégis tiniről van szó,ilyenkor tombolnak a hormonok.
ha az én lányom ilyet tenne én valószínű így járnék el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!