Kiakadnál, ha egyik nap a fiad tetoválással jönne haza?
Úgyse tudsz mit csinálni,hagyd.
Azér' képzelem mit jelenthet.....
Megmondhatta volna előre, nem lett volna baj. Kikérdeztem volna, hogy mit jelent, mennyire szereti a jelentését, aztán úgyse tudnék mit tenni, mert bármelyik szalonban megcsinálják szülő beleegyezése nélkül.
Persze kiakadnék, de velem meg lehet beszélni az ilyesmit, legfeljebb azt mondom, hogy hát fiam, te aztán jó nagy marha vagy, de ha ez kell, csináltasd.
Jajj,csak azt ne mondd nekem,hogy ha 15 évesen hazajött volna,hogy "anyu tetoválást akarok" azt mondtad volna jól van kisfiam,menj csak.........nem lett volna baj,
,persze....
Nem, azt írtam, kiakadnék, de meg nem akadályozhatnám sehogy. Ha egy tinédzser a fejébe vesz valamit, akkor nem tudok rá hatni, pofozgatni nem érdemes, mégis mit kezdenék vele? Ha üvöltözöm, attól csak rosszabb lesz.
Ha meg értelmes, akkor belátja, hogy nem kell az a tetoválás 15 évesen. Egyébként nekem is van kettő, de én felnőttként csináltattam.
Köszönöm a válaszokat.
Képem nincs róla, de köszönöm, hogy felajánlotad, hogy elmondod a jelentését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!