Kiakadnál, ha egyik nap a fiad tetoválással jönne haza?
Figyelt kérdés
15 éves és meg se kérdezte. A vállára tetováltatott rovásírással. Nem tudom mit jelent, mert nem mondja meg.2010. aug. 11. 00:16
31/36 anonim válasza:
És mit szólsz hozzá, mi a véleményed róla?
32/36 A kérdező kommentje:
Nem értem miért nem mondta el a jelentését. Szép gondolat és annak örülök, hogy így gondolkodik a fiam. Azt viszont h ülyeségnek tartom, hogy magára varatta.
2010. aug. 12. 12:44
33/36 anonim válasza:
Én biztos kiakadnék. Én is akartam tiniként tetoválást, de nem engedték, és valahogy nálunk volt annyi tekintélye a szüleimnek, hogy nem is mertem így megcsináltatni (nem mintha ütöttek vertek volna). Felnőtt koromban csináltattam, de totál mást, mint amit 15 évesen akartam volna.
Amúgy meg én lekapnám a tíz körméről a gyereket egy ilyen húzásért, aztán a tetoválóhoz is lenne pár keresetlen szavam, mert 18 éven alulinak szülői beleegyezés nélkül nem készíthet tetoválást. Még a végén fel találnám jelenteni az ilyet.
34/36 anonim válasza:
még anno a 14 éves lányom hazajött a hátán egy kb.20cm-s sárkánnyal, a bokáján egy marihuána leveles tetkóval.azt hittem agyvérzést kapok:O volt veszekedés,nem is kicsi, de szétnézve a suliban volt más gyerekeknek is tetkója (max 4-5 gyereknek) mára megbékéltem vele, de bánt hogy nem mondta meg, és hogy ilyen korán magára varratta:)
35/36 anonim válasza:
ezért a tetoválásért kiakadnék..de amúgy ha valami olyasmit varratna magára ami nem rasszista, hungarista vagy valami vallási cucc akkor nem szólnék semmit.
36/36 anonim válasza:
Mert a rovásírás és az, hogy "A haza minden előtt" olyan nagyon rasszista:DDDDDDD
Vigyázzunk a tetoválásból mérges gázok szivároghatnak.
A kérdésre válaszolva meg adnék neki egykét pofont, mert nemszólt és mégcsak 15 éves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!