Kiakadnál, ha egyik nap a fiad tetoválással jönne haza?
A helyedben és nem csak a tetkóért hanem a szemtelenkedésért is, járna neki egy pofon.Aztán bemennék a tetoválómesterhez és leordítanám a fejét.
Én megengedtem volna a gyereknek, ha megkérdez előtte,igaz nem a karjára az szent, de valami kevésbé látható helyre tuti, még ha 15 éves akkor is, de az,hogy meg sem kérdez...
Mennék ordítozni a tetoválómesterrel, vagy feljelenteném [már ha foglalkoznak vele a rendőrök].
A fiammal pedig elbeszélgetnék.
1., A gyerek kapna egy akkorát, hogy leesne a feje. Nem a tetoválásért, azt ha valami értelmes és szép dolgot akar tetováltatni a karjára megengedném. Hanem azért, mert:
- Nem kérdezte meg
- Pofátlan és szemtelen volt mikor kérdőre vontad
2., A tetoválószalont azonnal felnyomnám. 100%, hogy több százezres büntetést kapnak érte és az sem elképzelhetetlen, hogy egy időre bezárják. A Magyar Tetoválók szövetségénél lehet az ilyet jelenteni, onnan ők átveszik az ügyet.
Akkora pofont adnék neki, hogy míg él nem felejti el. Az biztos! Azért álljon már meg a menet! 15 éves a fiad ember!
Ha 18 évesen megcsinnáltatja, akkor azt mondom, h nem normális. De szinte még csak gyerek !
Én ismerem a rovás nyelvet. Hogy van leírva? Egyesével vagy összevonva?
Egyébként nem ezzel van a gond, hogy tetovált. Hanem azzal, ahogy tette és a szemtelenkedést...
Ez nem szabad eltűrni, mert ha neki lesznek gyerekei akkor ők is úgy fognak viselkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!