Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kiakadnál, ha egyik nap a...

Kiakadnál, ha egyik nap a fiad tetoválással jönne haza?

Figyelt kérdés
15 éves és meg se kérdezte. A vállára tetováltatott rovásírással. Nem tudom mit jelent, mert nem mondja meg.
2010. aug. 11. 00:16
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
78%
Úgy látom, hogy nálatok is a gyerek nevel titeket és nem fordítva. :-( Az én fiam élből nem jön haza egy tetoválással mert tudja, hogy már másnap mennénk leszedetni akkor is, ha csúnya heg marad utána.
2010. aug. 11. 08:12
 22/36 anonim ***** válasza:
78%

A helyedben és nem csak a tetkóért hanem a szemtelenkedésért is, járna neki egy pofon.Aztán bemennék a tetoválómesterhez és leordítanám a fejét.

Én megengedtem volna a gyereknek, ha megkérdez előtte,igaz nem a karjára az szent, de valami kevésbé látható helyre tuti, még ha 15 éves akkor is, de az,hogy meg sem kérdez...

2010. aug. 11. 12:30
 23/36 anonim ***** válasza:
54%

Mennék ordítozni a tetoválómesterrel, vagy feljelenteném [már ha foglalkoznak vele a rendőrök].

A fiammal pedig elbeszélgetnék.

2010. aug. 11. 13:38
 24/36 anonim ***** válasza:
78%

1., A gyerek kapna egy akkorát, hogy leesne a feje. Nem a tetoválásért, azt ha valami értelmes és szép dolgot akar tetováltatni a karjára megengedném. Hanem azért, mert:

- Nem kérdezte meg

- Pofátlan és szemtelen volt mikor kérdőre vontad

2., A tetoválószalont azonnal felnyomnám. 100%, hogy több százezres büntetést kapnak érte és az sem elképzelhetetlen, hogy egy időre bezárják. A Magyar Tetoválók szövetségénél lehet az ilyet jelenteni, onnan ők átveszik az ügyet.

2010. aug. 11. 13:54
 25/36 anonim ***** válasza:
93%
Sikerült lefényképezned? Vagy akár rajzold le.
2010. aug. 11. 14:05
 26/36 anonim ***** válasza:
63%

Akkora pofont adnék neki, hogy míg él nem felejti el. Az biztos! Azért álljon már meg a menet! 15 éves a fiad ember!

Ha 18 évesen megcsinnáltatja, akkor azt mondom, h nem normális. De szinte még csak gyerek !

2010. aug. 11. 15:22
 27/36 anonim ***** válasza:
94%
Na, sikerült valamit megtudnod?
2010. aug. 11. 18:28
 28/36 anonim ***** válasza:
70%

Én ismerem a rovás nyelvet. Hogy van leírva? Egyesével vagy összevonva?

Egyébként nem ezzel van a gond, hogy tetovált. Hanem azzal, ahogy tette és a szemtelenkedést...

Ez nem szabad eltűrni, mert ha neki lesznek gyerekei akkor ők is úgy fognak viselkedni...

2010. aug. 11. 19:32
 29/36 anonim ***** válasza:
91%
majd megtanulja:) én nekem az egyik ismerősöm csinált tetoválást, és az alkarjára tette :) de mivel rendőr, így az ing alól nem lehet tetoválás :) mondta hogy "majd leszedetem" de mivel az a lézeres kezelés félévig tart, ezért elkezdte, és 1 hét alatt nemtudta, elmentek az orvoshoz kivágták neki a bőr darabot, és összehúzták neki;) szép csúnyán szétvágva,összevarva van a keze:)
2010. aug. 12. 00:14
 30/36 A kérdező kommentje:
Kiderítettem mit jelent. Elmentem a tetoválóhoz (ismerőstől tudom, hogy hol csináltatta) és a jelentése a következő: A haza minden előtt.
2010. aug. 12. 00:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!