Kiakadnál, ha egyik nap a fiad tetoválással jönne haza?
Figyelt kérdés
15 éves és meg se kérdezte. A vállára tetováltatott rovásírással. Nem tudom mit jelent, mert nem mondja meg.2010. aug. 11. 00:16
11/36 anonim válasza:
agyonütném és elküldeném HIV és hepC tesztre...ha már annyi esze nem volt, hogy normális helyen tetováltat, ahol kérik a szülői beleegyezést
12/36 A kérdező kommentje:
És szerinted nyugodtam leül amíg lerajzolom vagy fényképezem?
2010. aug. 11. 00:44
13/36 anonim válasza:
Mivel ő mondta, hogy nézz utána, csak hagynia kéne magát, nem?
14/36 A kérdező kommentje:
Majd holnap még próbálkozok megtudni a jelentését.
2010. aug. 11. 00:54
15/36 anonim válasza:
Dehát hogyhogy eddig nem próbáltad? Mármint amikor megtudtad, hogyhogy nem ragaszkodtál ahhoz, hogy igenis mondja meg vagy mutassa meg, hogy mit jelent, vagy csak úgy ráhagyod inkább? Elvégre az anyja(ugye?) vagy, igaz?...
16/36 anonim válasza:
Fényképezd le amíg alszik. Én is szívesen lefordítom neked. :)
Amúgy haragudnék rá, ha nem szólt róla előre. Én is szeretnék tetoválást (egy É betűt a bokám fölé belül), jövőre fogom megcsináltatni és előtte szólni fogok apunak.
15/l
17/36 anonim válasza:
Balhéznék, de nem a fiammal, hanem azzal a tetoválómesterrel, aki a szabályozás ellenére (ugyebár 18 év alatt csak szülői engedéllyel lehet) tetoválást csinált egy 15 éves gyereknek. Biztos, hogy nem vinné el szárazon.
18/36 anonim válasza:
Nem. En orulnek neki, hogy milyen belevalo fiam van. Annak mar kevesbe, hogy csak utolag tudtam meg. Am szerintem azert nem mondja el, mit jelent, mert nem bizik benned. Mondd el neki, hogy nem szamit, hogy engedely nelkul csinaltatta, (mostmar ugysem tehetsz semmit) nem haragszol, csak kivancsi vagy, mit jelent, miert tetovaltatta magara stb. Beszelgessetek!
19/36 anonim válasza:
Én kiakadnék,de nem azért mert engedély nélkül meg hogy nem tudom mit jelent, csak hogy biztonságos helyen csináltatta e.
Mert mondjuk ahhoz pénz is kell, bár zsebpénzből kispórolhatta.
Erről kifaggatnám, ki tudja ki csinálta neki.
Értelmesebb szalonokban nem tetoválnak 15 éves gyerekre-.-
20/36 anonim válasza:
Nálunk nem csattognak a pofonok, de ha ilyet tenne, biztos kapna néhányat. (A miértért, a szemtelenségért, a visszabeszélésért...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!