Szülők! Mit szólnátok, ha a 20 éves fiatok egy ilyen tetoválással térne haza?
Figyelt kérdés
ugyan ilyen !nem bírtam megszólalni amikor megmutatta
Ti mit szólnátok egy ilyen tetováláshoz? jó hogy 20 éves felnőttember, de akkor is
2012. júl. 14. 22:41
1/38 anonim válasza:
Takarható helyen van, innentől nem zavar.
Nem tudom ennek a szövegnek milyen háttere van, talán nem verik érte szét, ha kilátszik.
2/38 anonim válasza:
Én kiröhögném, ha van esze megérti, aki hülye, az meg szenvedjen.
3/38 anonim válasza:
Lekevernék neki két fülest. Pont az SS jelszavát kell magára tetováltatnia?
4/38 anonim válasza:
Erről már kár vitát nyitni.Ez van.Ha nem tetszik,akkor is ott van,fölösleges összeveszni miatta.
6/38 anonim válasza:
Kiakadnék, pedig még nem vagyok szülő. 26/N
8/38 anonim válasza:
Hál istenek az én fiam aki szintén 20 éves nem ilyen hülye. Nem érne ilyen meglepetés.
9/38 anonim válasza:
Ha a fiam ezt magára varratná, akkor nem tudnám eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek. Mindenesetre emlékeztetném rá, hogy nem kevés zsidó felmenője van, úgyhogy ha ennyire SS-est akar játszani, jobb ha tudja, hogy neki ott nem sok keresnivalója lett volna :)
10/38 anonim válasza:
Most már semmit, mit is szólhatnék? Talán korábban kellett volna más irányba terelgetni a fiút.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!