Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok, ha a...

Szülők! Mit szólnátok, ha a 20 éves fiatok egy ilyen tetoválással térne haza?

Figyelt kérdés

[link]

ugyan ilyen !nem bírtam megszólalni amikor megmutatta

Ti mit szólnátok egy ilyen tetováláshoz? jó hogy 20 éves felnőttember, de akkor is

2012. júl. 14. 22:41
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
61%
Én felpontoztalak.
2012. júl. 15. 14:23
 32/38 anonim ***** válasza:

láttam a villamoson egy fickót, akinek a Becsületem a hűség volt a TARKÓJÁRA tetoválva.

ebben hisz, és gondolom tisztában volt a következményekkel mikor magára varratta.

még nincs gyerekem, ha tetkót akarna, akkor beszélnék vele, h mit és hova. ha olyan helyen van, ami a munkában nem vet rá rossz fényt, akkor lelke rajta.

2012. júl. 15. 21:45
 33/38 anonim ***** válasza:
A gyűlöletnek a szívben van a helye. Nem kell kiplakátolni.
2012. júl. 25. 14:04
 34/38 anonim ***** válasza:
62%
Azt hogy menjen a náci haverjaihoz lakni addig amíg a házáról le nem savaztatja.
2012. júl. 25. 14:10
 35/38 anonim ***** válasza:

Jav.:

Azt hogy menjen a náci haverjaihoz lakni addig amíg a hátáról le nem savaztatja.

2012. júl. 25. 14:10
 36/38 anonim ***** válasza:
Megkérdezném tőle, hogy szeretheti a hazáját úgy, hogy közben a német megszállást sírja vissza.
2012. júl. 25. 14:19
 37/38 anonim ***** válasza:

Fedesse le valamivel, tetováltasson rá,

Nyúzassa ki, lézereztesse ki.

Vagy gondoljon bele, hogy milyen munkát kaphat ezután. És a SS híres volt a magyarokon elkövetett dolgokról is, nem csak a zsidók, cigányok ellen, mert a nácik Németország, és a német nép felsőbbrendűségét hirdették, amibe a magyarok nem fértek bele! Én talán adnék neki egy nyolcadikos törikönyvet, meg leültetném beszélgetni egy-két öreggel, akik megélték, és találkoztak SS-essel. A németek alapból jól bántak a néppel, nem bántották. Az átlag németek. Mert a nácik ők éppúgy voltak a magyarokkal, mint a többi, szerintük alsóbbrendű néppel. Az apja mit szólt hozzá?

Ha már mindenáron ezt akarta tetováltatni, akkor nem bírta volna olyan helyre, ahol jobban el tudja dugni? Tetováltassa a talpára, ott nem látszik, csak ha direkt nézik. Én nem szimpatizálok az ilyen náci emberekkel, pedig bennem is van német vér, nagypapám 100%, nagymamám (kb) 25%.

2012. júl. 28. 00:28
 38/38 anonim ***** válasza:

"Egészségedre fiam",aztán kiröhögném..'jézusmáriám'..

17/L

2012. aug. 31. 02:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!