Szülők! Mit szólnátok, ha a 20 éves fiatok egy ilyen tetoválással térne haza?
ugyan ilyen !nem bírtam megszólalni amikor megmutatta
Ti mit szólnátok egy ilyen tetováláshoz? jó hogy 20 éves felnőttember, de akkor is
láttam a villamoson egy fickót, akinek a Becsületem a hűség volt a TARKÓJÁRA tetoválva.
ebben hisz, és gondolom tisztában volt a következményekkel mikor magára varratta.
még nincs gyerekem, ha tetkót akarna, akkor beszélnék vele, h mit és hova. ha olyan helyen van, ami a munkában nem vet rá rossz fényt, akkor lelke rajta.
Jav.:
Azt hogy menjen a náci haverjaihoz lakni addig amíg a hátáról le nem savaztatja.
Fedesse le valamivel, tetováltasson rá,
Nyúzassa ki, lézereztesse ki.
Vagy gondoljon bele, hogy milyen munkát kaphat ezután. És a SS híres volt a magyarokon elkövetett dolgokról is, nem csak a zsidók, cigányok ellen, mert a nácik Németország, és a német nép felsőbbrendűségét hirdették, amibe a magyarok nem fértek bele! Én talán adnék neki egy nyolcadikos törikönyvet, meg leültetném beszélgetni egy-két öreggel, akik megélték, és találkoztak SS-essel. A németek alapból jól bántak a néppel, nem bántották. Az átlag németek. Mert a nácik ők éppúgy voltak a magyarokkal, mint a többi, szerintük alsóbbrendű néppel. Az apja mit szólt hozzá?
Ha már mindenáron ezt akarta tetováltatni, akkor nem bírta volna olyan helyre, ahol jobban el tudja dugni? Tetováltassa a talpára, ott nem látszik, csak ha direkt nézik. Én nem szimpatizálok az ilyen náci emberekkel, pedig bennem is van német vér, nagypapám 100%, nagymamám (kb) 25%.
"Egészségedre fiam",aztán kiröhögném..'jézusmáriám'..
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!