Szülők! Mit szólnátok, ha a 20 éves fiatok egy ilyen tetoválással térne haza?
Figyelt kérdés
ugyan ilyen !nem bírtam megszólalni amikor megmutatta
Ti mit szólnátok egy ilyen tetováláshoz? jó hogy 20 éves felnőttember, de akkor is
2012. júl. 14. 22:41
11/38 anonim válasza:
Mélyen elgondolkoznék azon, hogy 20 évig hogyan neveltem.
12/38 anonim válasza:
Levonnám a szükséges következtetést a saját nevelésemről, és elmennék gyalogsági kisásót keresni, amivel eláshatom magam... és félreértés ne essék, nem a tetkó, hanem a szöveg mián...
13/38 anonim válasza:
Miért? Mi a gond a szöveggel? Ha elvonatkoztattok az SS-től, akkor egy igenis remek jelmondat.
Mázli, hogy nem volt a nácik nemzeti étele a tojás, mert a végén még azt is betiltanák... ehh
14/38 anonim válasza:
Elgondolkodnék, hogy vajon tényleg helyesen neveltem-e a gyerekemet. Mert nem a jelmondattal van a baj, nem a zsidókkal, nem a zsidózással, nem Hitlerrel, hanem azzal, ha valaki ezzel a jelmondattal akar megdöbbenést kiváltani. Tipikusan a buták eszköze a provokálás.
15/38 anonim válasza:
Megnézetném vele az Amerikai história X című filmet.
16/38 anonim válasza:
Jajj, hogy az ilyen kérdéseknél mindig ezzel a szar filmmel jönnek...
17/38 A kérdező kommentje:
megkérdeztem, hogy mit jelent neki ez a tetoválás akkor azt mondta hű az elveihez,a családjához és a hazájához meg ,hogy becsület meg hűség nélkül az életnek nincs értelme .
2012. júl. 14. 23:43
18/38 anonim válasza:
Szegénykém. És neki s a hátán van a tetkó?
20/38 anonim válasza:
Kérdező, ez rendben is van, node tudod, a stiláris elemek (németül, gót betűkkel) mégiscsak eléggé kötik egy adott korhoz, területhez, értelmezéshez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!