Szülők! Mit szólnátok, ha a 20 éves fiatok egy ilyen tetoválással térne haza?
ugyan ilyen !nem bírtam megszólalni amikor megmutatta
Ti mit szólnátok egy ilyen tetováláshoz? jó hogy 20 éves felnőttember, de akkor is
Friss a tetkó? Vagy már gyógyult? Én biztos kapnék érte, bár még nem vagyok 20, se 18.
Alapból a szöveggel semmi baj, csak a hülyített kölkökkel. Ha lenne egy kis történelmi ismerete, tudná, hogy maga a gót betűtípus is be volt tiltva (a harmadik birodalomban) , mert zsidókhoz kötötték. Nem tudom, pont mikortól, de a '40-es évektől. Hol van, a hátán? Mert egy izomatlétába azért eléggé kilátszódik. Ha olyan rendezvényekre megy, ahol díjazzák ott nem is baj, de egy cigánytelepen végigmenni vele (nem azért, mert elolvasnák) hanem mert ha valamelyik fajvédő meglátná, biztos ráuszítaná a telepet. Egy kis felelősségtudat szorulhatott volna bele! Esetleg családilag kötődtök valahogy a SS-hez? Mert akkor nem mint ideológia, hanem mint családi emlék, stb is fel lehet fogni.
Hát valószínű túl lazán volt engedve, ha én azt varratnám magamra, szerintem apám a nadrágszíjjal verné ki, pedig mi felmenőink németek, még mi is kb 30%-ban azok vagyunk, apám kb 60%-ban, nagypapám 100, nagymamám 20%-ban. Meg kell érteni, hogy ő érvényesülni tud vele, és azért megmagyarázni neki, hogy ezzel komoly munkahelyre nem számíthat, mikor szinte minden zsidó kézben van(nem kötekedésből mondom). Ha ezt meglátják, elküldik az anyukájába. Jár még egyetemre/főiskolára? Ott sem díjazzák. Sőt! Szerintem ahogy lehet, rá kell beszélni, hogy varrasson rá valamit, fedje le. Mert ezzel a saját életét rontja el.
25-ös, kétségtelen, hogy a náciknak is szokott egyfajta jövője lenni... olyasféle, amitől minden épeszű szülő igyekszik megóvni a gyerekét, ha lehet...
Félreértés ne essék, aki ilyenetek tetováltat magára, mint amiről a kérdés szól, azoknak az egyjegyű százaléka náci (szerencsére), a nagy többsége divatmajom, aki így akar "polgár-pukkasztani"... azután el fog jönni az idő igen hamar, amikor nagyon kellemetlenül fogja érezni magát az így felcímkézett bőrében...
Bár még én is csak 21 vagyok, de leírom a véleményemet: bemegy a szobájába, elkezd pakolni, eltakarodik innen és a környékre se jöjjön többet. Ennek több oka van.
-A párom kolumbiai származású, Azték felmenőkkel büszkélkedhet.
-A szomszédunk egy 212 cm magas, 120 kg-os ex-kosárlabdázó afroamerikai, akivel elég szoros barátságot ápolunk.
-Nekem ne magyarázza be, hogy ez a hazaszeretet. Tetováltassa magára Kossuthot, Széchenyit vagy Petőfit, de ezt undorító náci maszlagnak mondanám, mintsem hazaszeretetnek. Ilyennek az én házamban nincs helye.
Semmiféle rasszista megnyilvánulást nem tűrök el a közvetlen környezetemben. Véleményem szerint nem vagyunk zsidók, magyarok, cigányok, niggák, mexikóiak, kínaiak... Emberek vagyunk, és pont. A zebrák se utálják egymást csak azért, mert az egyiknek kettővel kevesebb a csíkja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!