47 éves férfi nem tud jogsit szerezni, ez szégyellnivaló?
A barátomról van szó. Pár éve megpróbáltata, elhasalt az első forgalmi vizsgán, azóta nem hajlandó újra próbálni, azt mondta hogy nem neki való.
Én vezetek 20 éves korom óta, úgyhogy én vagyok a sofőr. Engem ez egyáltalán nem zavar, ő amúgy is egy hebrencs művész - fajta, de ma valaki betalalt neki a kérdéssel ezzel kapcsolatban, és azóta látom rajta hogy nagyon bántja a dolog. Hazafelé azt mondta hogy ez ultragaz szerinte.
Tényleg az? Emiatt nem férfias, vagy mi miatt gáz ez, nem értem. Ő kevesebbnek érzi magát, de azt mondja képtelen rá, és biztos valami baleset lenne belőle, ha vezetne.
Jobb is
Igy is k***va sok kocsi van az utakon
Más kérdés ám, hogy nem tud, vagy nem akar szerezni.
Én kapásból 2 kant is tudok mondani a környezetemből, akik nem vezetnek. Az egyiknek van jogsija, a másiknak nincs. Mindkettő a nőjével furikáztatja magát.
Inkább az a szégyen, hogy 47 évesen is egy sértődékeny gyerek szintjén van. 1x megpróbálta és nem sikerült? felállni is 1x próbált meg és nem jött össze ezért te hordod?
Épp elég hülye van az úton, szóval nem fog onnan hiányozni.
Sztem én se tudnék.
Nem szeretem,hogy befele és nem ívesen lefele kell nyomni a pedálokat.
Láttam már traktort,amibe így van.
Személykocsikban meg nekem kéne érzéssel görcsöt kapnom egy idő után.
Konkrétan nem érzem.
Csak egy picit rálépni nem tudok a gázpedálra, lábujjheggyel sem lenne kényelmesebb.
Igen, sértődékeny, igen gyerekes, tudom. Ez van. Szerintem az első vizsga sikertelensege (2 évvel ezelőtt) miatt megsértődött és feladta.
De én is azt mondtam neki hogy engem egyáltalán nem érdekel ez. Inkább ez legyen mint valaki ártatlan miatta szenvedjen balesetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!