Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mit szeretnek/szeretnének a...

Mit szeretnek/szeretnének a férfiak a nőkben?

Figyelt kérdés

Tudom,volt már hasonló kérdés régebben, bár ott főleg külsőségekre alapozó válaszok születtek..

Én inkább arra lennék kíváncsi,hogy miért igénylik a férfiak nők társaságát (az ösztönös fajfenntartási igényeken túl)?

Fordított helyzetben pl. a nők vonzódnak a férfiakhoz (legalábbis többségében).., mert:

A férfiak bátrak, erősek, okosak stb..

De mi a helyzet a másik oldal vonatkozásából? :)(:

2022. júl. 26. 00:22
 1/10 eznemlényeges ***** válasza:
43%
A nők egy kis pörgést, rendszert, szépséget visznek az ember életébe. Jó ha van melletted valaki, aki érzelmi szemszögből jobban tudja látni a dolgokat. A nők általában aranyosak, viccesek, kedvesek, érzékiek, okosak. A férfiakban is ott van az érzékiség, de ezt nem fogják egymás felé kimutatni, így jó egy pár aki mellett ezt is kiélheted. Még rengeteg dolog van, most ennyi jutot az eszembe
2022. júl. 26. 00:36
 2/10 anonim ***** válasza:
44%
Férfi vagyok. A nőkben a farkmat szeretem legjobban. Nem tudom mire számítottál. Faék egyszerűségűek vagyunk, csak a nők kényszerítenek furcsa játszmákra, megjátszásra, pedig egyértelmű. F🍆sz feláll, ész megáll...
2022. júl. 26. 01:27
 3/10 anonim ***** válasza:
77%

Az átlagos férfi "mozgatórugója" a nő!

A kapcsolatuk nagyjából abban a mederben működik, hogy a kapcsolat két pólusa meddig hajlandó elmenni annak érdekében, hogy a kapcsolatuk működjön.

A nő képes arra, hogy gyereket szüljön, genetikailag úgy van kódolva, hogy a rövidtávú felelősséggel járó részletek menedzselése "elvárható" lehessen az irányába, ellenben anyagi, erkölcsi, egzisztenciális biztonságot vár el annak ellentételezésére, hogy a férfi "globális terveihez" hozzájáruljon.

Lebutítva: A nő szül, pepecsel az apró részletekkel, türelmesebb a gyerek(ek)kel, több időt, türelmet áldoz mind a férfira, mind a gyerekre, a háztartás vezetésének oroszlán része rá hárul, de ezért fenntartja a jogot arra, hogy igényeket fogalmazzon meg és hajtson be a férfin. A férfiak többsége szereti a "kényelmet", - akkor szokott beavatkozni, hogy ha rossz irányba véli elmozdulni a folyamatokat. Ilyenkor nem jellemző rájuk a korrektség, annál inkább a célorientáltság. Az "erőfölényén" kívül azért tartja fenn többségük magának az ilyen viselkedésre a jogot, mert általában ők teremtik elő az anyagi források jelentősebb hányadát.

Ez azért megborulni látszik ebben a formájában így, a XXI. század elején, de ez ettől még így van, - mert eléggé nagy az elmaradott szemléletű emberek aránya még.

Lehet arról hosszasan vitatkozni, hogy az általam vázoltak közül mi az, ami igazságos és mi az, ami nagyon nem az, de Magyarországon nagyjából így működnek a családok (alapszinten).

2022. júl. 26. 04:32
 4/10 anonim ***** válasza:
52%
♥️punci♥️
2022. júl. 26. 06:38
 5/10 anonim ***** válasza:
34%

Felsoroltál három tulajdonságot ámblokk a férfi nemre, de kétlem hogy lenne férfi az egész bolygón, akiben meglenne mindhárom. Még a kettő is ritkaság...

Amugy kajak, 100%ig szociopataság ezen kattogni. Minden embernek azért kell a másik, mert társas lények vagyunk. Az, hogy ki mit szeretne a párjától, egyéni ízlés. Legalábbis női aggyal ezt gondolom, de lehet a férfiaknál csorda mentalitás van, és mindannyian ugyanarra vágytok (hogy legyen aki pepecsel az apróságokkal, lefijaljon pár gyereket, és titeket is ellásson)

2022. júl. 26. 07:17
 6/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Első, érdekes ez az érzelmi oldalú megközelítés, ebben van valami.

3-as, szintén érdekes megközelítés.:)

Ami a részletességet, kicsiben vagy nagyban gondolkodást illeti; szerintem mindegyik esetben a férfiak vannak előnyben. 🙈

Az lehetséges, hogy a nők pl.többféle színt különböztetnek meg, esetleg jobban figyelnek fény-árnyék játékoknál.. A kisebb feladatokat körültekintőbben meg tudják oldani. De pl. a férfiak jobban meg tudják jegyezni a formákat, jobban kategorizálnak stb.stb. Lsd., ha megkérdeznek egy nőt, hogy milyen autó mellett parkolt, kb. csak a színére emlékszik. 🤷‍♀️

De tetszik, amit írtál!:)

2-es,,4-es: ez az ösztönös fajfenntartási program. :D

5, szerintem az a három általános tulajdonság megvan ~ minden férfiban. Az más kérdés,hogy ezt pl. az alkohol, stressz, egyéb anyagok és helyzetek hogyan módosítják.

Társas lények vagyunk, de a szimbiózisnak vannak alapvető kritériumai. Ezekre voltam/vagyok kíváncsi.:)

2022. júl. 26. 08:25
 7/10 anonim ***** válasza:
42%
Kellemesebb látvány egy nőt látni (pláne meztelenül) egész nap magad mellett, mint egy férfit.
2022. júl. 26. 09:50
 8/10 anonim ***** válasza:
48%

Szeretik a mosást, főzést, takarítást, szeretik az ingyen csicskàt, mikor kiszolgálod őket, meg mikor leadod nekik a fizetésedet, meg mikor két percre szétteszed nekik a lábad.

Igazából ennyi.

2022. júl. 26. 11:07
 9/10 anonim ***** válasza:
26%
A puha talpukat.
2022. júl. 26. 18:11
 10/10 A kérdező kommentje:

Micsoda válaszok születtek... !:D

Köszönöm!

2022. júl. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!