47 éves férfi nem tud jogsit szerezni, ez szégyellnivaló?
A barátomról van szó. Pár éve megpróbáltata, elhasalt az első forgalmi vizsgán, azóta nem hajlandó újra próbálni, azt mondta hogy nem neki való.
Én vezetek 20 éves korom óta, úgyhogy én vagyok a sofőr. Engem ez egyáltalán nem zavar, ő amúgy is egy hebrencs művész - fajta, de ma valaki betalalt neki a kérdéssel ezzel kapcsolatban, és azóta látom rajta hogy nagyon bántja a dolog. Hazafelé azt mondta hogy ez ultragaz szerinte.
Tényleg az? Emiatt nem férfias, vagy mi miatt gáz ez, nem értem. Ő kevesebbnek érzi magát, de azt mondja képtelen rá, és biztos valami baleset lenne belőle, ha vezetne.
Több ember gondolkodhatna így, mivel a mostani autósok legalább fele nem alkalmas a vezetésre.
Én se lennék alkalmas, ezért nem is akarok vezetni.
2005-ben vizsgáztam. Akkor az oktatóm azt mondta, hogy a statisztika miatt valakinek mindig buknia kell. Most igazából a haverod is lehet, hogy éppen áldozat volt (ha nem csinált valami égbekiáltó dolgot), de nem kéne elhagynia magát. Csak jó azért a jogsi meg az autó otthon, oda mész vele ahová akarsz, stb.
Egyáltalán mi miatt bukott el?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!