Szégyellnivaló, gáz dolog, ha valakinek 24-25 évesen nincs keresete és félretett pénze?
Figyelt kérdés
2022. jan. 12. 22:21
A kérdező szavazást indított:
Igen, gáz dolog
Nem, nem gáz dolog
Senkinek semmi köze hozzá
59 szavazat
1/18 anonim válasza:
Nem tudom milyen körülmény miatt nincsen kereseted, ezért nem foglak leszolni saját részről.
Másrészt sok embernek nincsen megtakarítása (vagy nem sok) kortól független, szóval 😃
2/18 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy miért nincs. Nem ugynaz, ha vki alkoholista-lusta, vagy mozgássérült.
3/18 anonim válasza:
Igen... Itt a miérten van a hangsúly.
5/18 anonim válasza:
29 vagyok és nincs, ha nyernék 2 milliárdot akkor talán lenne.
Hova tegyek pénzt félre? Nem akarok negatív lenni, de úgyis meg döglök egyszer. Semmi értelmét nem látom...
7/18 anonim válasza:
Hogy jön ide a vallás?... -.-
8/18 anonim válasza:
Most ez attól függ, mit csinálsz, hogy élsz, mit tettél eddig, miért nincs.
Nem mindegy, hogy azért nincs félretett pénzed mert mestarszakon tanulsz egyetemen. Vagy 18 éves korod óta csak tengődsz, nem csinálsz semmit.
9/18 anonim válasza:
A megtakarítás nem gáz, de hogy m3g mindig mamahotel 25 évesen, na az gáz.
10/18 anonim válasza:
24-25 évesen volt amikor hó közepétől hó végéig nem volt már a számlámon pénz csak annyim volt napi 100-300 Ft között amit a vendégek elhagytak vagy kaptam jattnak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!