Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a problémátok a romákkal...

Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?

Figyelt kérdés

okt. 28. 10:09
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/193 A kérdező kommentje:

70-es

Elmondtam egyszer ,hogy szélsőbal.

A fidesz gazdaságilag baloldali.

Kollektivista.

Nem tudom ,hogy politika elméletett egyáltalán ismered-e.

Csak a kollektivista gazdaság miatt tartom jobb alternatívának Magyarnál ill viselkedés alapján.

Ennyi.

okt. 29. 20:52
 72/193 anonim ***** válasza:
100%

Az én fő problémáim:

- Rengeteg köztük teljesen antiszociális. Zéró tekintettel vannak arra hogy a hangos zenéikkel vagy ordibálásaikkal másokat zavarnak. Nem ritkán az éjszaka közepén. De párok közötti gátlások nélküli nyilvános veszekedés is valamiért ezerszer gyakoribb náluk.

- Legtöbbjük teljesen más értékrendet képvisel ha azt egyáltalán annak lehet nevezni. Elég csak 10 random fiatalabb roma srác FB vagy Insta profilját megnézni. Valamiért erőszeretettel feszítenek és vágnak olyan fejeket ahol minél veszélyesebbnek, fenyegetőbbnek tűnnek. Mondhatni akkor vagy valaki ha te be tudsz másokat csicskítani.

- Ahogy már előttem is írták a fokozott munkakerülést. Persze magyarok között is vannak rohadt lusta emberek de azért nézzük már meg az arányokat a munkanélküliek között? Miért van az hogy bizonyos falvakban ha valamilyen okból hétköznap utazok át akkor az ott (csoportosan) járkáló emberek kb 80%-a roma. Mintha semmi dolguk nem lenne... Ja hogy mert nincs is.

-Az egy dolog hogy sokan közülük szegények de miért van az hogy emellett letöbbször elképesztően mocskos körülmények között élnek?? Legjobb barátomat gyerekként hosszú ideig egyedül nevelte az eladósodott anyja. Valahogy mégis megvolt a rend és tisztaság.

-A végére hagytam a legnagyobb bajom az pedig az erőszakos bűnözésre való hajlam. Én éltem már kisebb városban, Budapesten és faluban is, de mégis valahogy mindig csak cigányok akartak belémkötni a semmiért. Nem sok példa volt ilyenekre nagyjából 4-5 sok év során de ez akkor is brutál rossz arány amikor a népesség kb 10% roma és más magyarok sose csináltak ilyet.

Számtalanszor van hogy olvasom a híreket és már elolvasva sejtem hogy az elkövető roma volt mert tudom hogy ilyeneket ők követnek el általában és kis kutatással 10 ből 9 szer be is igazólodik a sejtésem

Gondolok itt ilyenekre hogy 80+ os öreg nénihez vagy bácsihoz törnek be 2000 forintért és esetleg agyon is verik ha úgy alakult.

Az áldozat "szóváltásba keveredett fiatalokkal" az utcán aminek az a vége hogy 8 napon túl gyógyuló sérüléseket szenved esetleg nem is éli túl.

Nekem is volt ilyen hogy 9 körül mentem hazafelé egyedül munkából és 2db ilyen 20-21 körüli srác jön szembe majd az egyik rám üvölt hogy "Mi a f@szt nézek" Holott szinte feléjük se néztem az arcát se láttam rendesen.

Erre nem túl jó passzban megállás nélkül visszaszólok hogy "Mi az anyád néznék rajtad bakker?"

Erre jött a: Miii, na gyere csak vissza mindjárt megkésellek te büdös magyar. Szerencsére nem követték tettek ezeket a szavakat hanem ők is meg én is mentünk a dolgunkra de nem tagadom a pulzusom felugrott vagy 150-re.

Mennyire abszurd már ez a szitu? 5 mp alatt a semmiből odáig jutott hogy már halálosan fenyeget egy embert aki tulajdonképpen semmit nem ártott neki.

Ehhez még csak hasonló szituban sem kerültem se itthon se külföldön.

okt. 29. 22:37
 73/193 A kérdező kommentje:

72-es

Köszi a választ.

okt. 30. 08:54
 74/193 anonim ***** válasza:
23%

72#.

Atyám

Te tudod hogy valami nincs rendben nálad?

Szerintem fehér köppenyes emberre lenne szükséged aki kezelne illetve jól el gyógyszerezne téged örökre.

Egy nagy trauma ért téged lehet hogy ott hagyott a ribid egy romáért és jól alá vert.

A zenéről annyit hogy nézz már szét kik nyerik mindenféle versenyeket,

Ti csak maradjatok a szilva dalokknál.

Az hogy neked valaki beszól az utcán amikor mész (hagymáért mert ugye azt esztek csak.) látod ezért mert látják rólad hogy milyen buta alpári agyonmosott vagy fosott vagy

okt. 30. 15:17
 75/193 anonim ***** válasza:
75%
74 kritikán aluli minden hozzászólásod. Süt belőlük, hogy egy igazi putris cé vagy.
okt. 30. 15:57
 76/193 anonim ***** válasza:
50%

#74 Neked meg a jó anyukádból nem kellett volna soha előmásznod. Teljesen valid dolgokat írtam le mégis mi a franc bajod van? Az ilyenek mint te még a levegőt is feleslegesen szívjátok. Csakis egy utolsó szubhumán genetikai hulladék tud így reagálni

hovatartozástól függetlenül.

Ha te is cigány vagy akkor ismét csak a szteretípiákat erősíted. Leírtam a valós személyes problémáim erre szerinted engem "örökre el kellene gyógyszerezni".

Te amúgy fel fogod mi a jó qrva életről beszélsz?

Veled ellentétben nekem nincsenek "ribijeim" ha meg tényleg ribi akkor nyugodtan elhagyhat.

Ki a f@szom beszélt itt a zenék minőségéről vagy tartalmáról??

Ha a kedvenc zenéim hallgatnák 120 decibellel azt se díjaznám ha éppen nem zenét akarok hallgatni te nagyon hülye.

Na elég alpári voltam? Átment az üzenet azon a selejtes agyadon?

Ha itt így nyilvánulsz meg mi mást csinálhatsz még.

okt. 30. 16:37
 77/193 anonim ***** válasza:
46%

75#

Ti laktok putriba, annyira spóroltok hogy amibe laktok összeborul,

Aztán meg szaladtok a tv-mediához koldulni.

Játszátok hogy jó életkörülménybe és tisztaságba vagytok.

Hetekig nem takaritjátok amibe laktok házat.

Lim-lomosok vagytok, hetekig ugyanazt az ennivalót rágjátok.

Hűtőből eszitek még a kenyeret is 😂

okt. 30. 16:37
 78/193 anonim ***** válasza:
18%

76

Amit írtál tökös az mind te rád illetve rátok igaz

okt. 30. 16:38
 79/193 anonim ***** válasza:
100%

#78 Nem mert rátok bibibíí óvodás szint

Azt se tudod te mi az hogy igazság. Csak hazudni tudtok LOL. Tisztelet a kivételnek.

nov. 1. 12:49
 80/193 anonim ***** válasza:
100%
78 de a kérdés a cigányokról szólt baby
nov. 1. 12:57
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!