Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?
110-es
Tök mindegy meg van az okom erre.
Sziasztok.
Hát vannak kommentek na :) Cigány vagyok, dolgozom ,Pék vagyok. Nálunk ami mozdítható a " magyarok" azt elviszik , ez van, sosem érdekelt de nekem furcsa, hogy pl.: Még a sót is hazaviszik.... Kenyeret, zsemlét ok azt lehet is de , hogy még a sót, cukrot,tejpor,pizzaport is. A másik a feleségem Magyar , kint van Osztrákiába csak Magyar lányokkal, mindennapos , hogy meséli ki-kit árult be , hogy nem dolgozik. A Magyar főnöke nem egyszer idegileg kicsinálta , többször mondtam neki hadja ott a picsaba az egészet, kitartott ,kirúgták a csajt, erre akit most kivettek új főnöknek ,ugyan azt csinálja velük. Szóval ja Magyar-Magyarnak a farkasa. Nem mondom , hogy nem problémás a cigányság , de szerintem ez , hogy a 99% -uk bűnöző az hülyeség, már ha csak a közvetlen környezetemből indulok is ki...
112#
Ők ilyenek, mindig azt nézik hogy tudnak spórolni.
És igen sajnos egymást szekálják a mukahelyen is.
112-
113-as
Akkor ezt nem csak én tapasztalom egyedűl :)
Azért ez vicces :)
A kérdés arról szólt, hogy mi a probléma a cigányokkal, nem pedig arról, hogy mi a probléma a magyarokkal. Erre 2 cigány és 1 elcigányosodott hozzászóló kimatekozza, hogy valójában a cigányok tök okék, és a magyarokkal van a probléma. :))) zseni
115-es
És ki lenne az az 1 elcigányosodott hozzászóló?
"Osztrákiába"? Nem Ausztriára gondolsz? Már az első világháború óta nem létezik olyan, hogy Osztrák Császárság, illetve Osztrák-Magyar Monarchia.
Amíg Budapesten éltem, nekem szinte csak rossz tapasztalataim voltak a cigányokkal, nagyon kevés volt közöttük a normális, aki valóban tisztességes és értelmes ember volt. Az általános iskolánkba kettő cigány járt: az egyik kétszer megbukott második osztályban, aztán ki lett rúgva, miután el kezdte tépni egy másik lány haját mert összeszólalkoztak valamin, a másik pedig csak egy félévet volt ott, miután ki lett rúgva, amiért minden órát hangoskodott, bunkóskodott. Fú, a mai napig az egyik legundorítóbb embernek tartom, akivel valaha összehozott a sors.
Nyilván minden létező csoportnál (legyen az nemzet, nemzetiség, egyéb) vannak jó és rossz emberek. Ezt feleslegesen emlegeti itt bárki is. Ha elmész Svájcba vagy Japánba (amik híresen illemtudó országok), ott is belefuthatsz bunkó, vagy akár bűnöző emberekbe. Olaszországban ugyanez, itt is a legtöbb cigány kéregető vagy zsebtolvaj. Érdemes megnézni néhány oldalt, ahol az ilyeneket kapcsolják le, mert többségében cigányokat fogsz látni, nem olaszokat vagy más európait.
Amit itt mintha egyesek szándékosan nem szeretnének megérteni, azok az arányok. Azért ha egy csoportnak (a cigányságról van szó) az egész bolygón csak a rossz híre van, ott el kellene gondolkozni, hogy a probléma talán nem másokkal van. A magyar cigány a magyarokat szidja, az olasz cigány az olaszokat és így tovább. Míg az a valóban értelmes réteg tisztában van azzal, hogy általában a cigányokkal van a probléma és sajnos nekik valóban nehéz kitörni abból a rétegből és azt övező előítéletekből, amibe beleszülettek.
Nem másokat kellene szidni (komolyan, itt néhány hozzászólás már egy ovistól is gáz lenne), hanem tisztán látni és tisztességes életet vezetni.
25/N
Kedves 118 nem gondoltam, hogy probléma lesz ,ha azt írom Osztrákia ,nem pedig Ausztria .... De hát ....
115 sehol nem írtam , hogy nincs probléma a Cigánysággal ,csak ez a 99% bűnözők hülyeségnek tartom. Amúgy meg , miért lenne probléma ha az ember leírja , hogy mit tapasztal? Nálunk velem együtt 4 Roma melózik , kis munkahely kb 13 vagyunk de eddig nem volt probléma.
117-es
Pedig világosan elmondtam ,hogy mi vagyok.
Európai Kommunista Rocker vagyok ,de ahogy látom ebből valahogy azt szűrted ld ,hogy elcigányosodott magyar vagyok.
Főleg úgy ,hogy vezeték nevem nem magyar ill nem is tartom annak magamat.De ettől nem leszek elcigányosodott magyar.
Nem tudom ,hogy ezt hogy lehett ennyire félre értelmezni.
118
Azért ha egy csoportnak (a cigányságról van szó) az egész bolygón csak a rossz híre van, ott el kellene gondolkozni, hogy a probléma talán nem másokkal van.
A magyarokat is útálják sterte euban.
Környező országok instant útálják őket.
Akkor lehet hogy nem a világal van a baj?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!