Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Mi a problémátok a romákkal...

Mi a problémátok a romákkal szóval a cigányokkal?

Figyelt kérdés

okt. 28. 10:09
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/168 anonim ***** válasza:
74%
Mi nem?
okt. 28. 10:23
 2/168 anonim ***** válasza:
74%
Minden
 3/168 anonim ***** válasza:
71%
Még az is ami nem...
 4/168 A kérdező kommentje:
Bővebben egy kicsit.
okt. 28. 10:28
 5/168 anonim ***** válasza:
79%
Ezt most azért kérdezed, mert te az vagy, és nem tudsz magadtól rájönni?
okt. 28. 10:38
 6/168 A kérdező kommentje:

5-es

Magyar vagyok.

okt. 28. 10:42
 7/168 anonim ***** válasza:
65%
A kulturális különbségek.
okt. 28. 11:30
 8/168 anonim ***** válasza:
85%

A létezésük...

A 99%-uk tanulatlan, ostoba, bunkó, igénytelen, tisztességtelen egyén, aki inkább mozog egy állat szintjén, mintsem egy értelmes emberén. Náluk az az a normális, hogy bűnöznek, nekik felfoghatatlan dolog, hogy lopni például bűntett. Amikor pedig bármilyen jogos kritika éri őket, rögtön az áldozat szerepében próbálnak tetszelegni. Követelik, hogy jól bánjanak velük, holott náluk rosszabbul senki sem bánik másokkal.

Diákként dolgoztam egy moziban és az összes vendég, akit ki kellett tiltanunk tűrhetetlen viselkedés miatt mind cigány volt. Ők verekedtek össze egymással a semmin, ők fenyegették az alkalmazottakat, ők bontották a rendet, ők tettek kárt a dolgainkban. Miattuk kellett rendőrt hívni, és akkor persze mi voltunk a rasszisták...

A 99%-uk az én szememben nem tekinthető embernek, egy csimpánzt többre tartok és nagyon sajnálom azt az 1%-ot, akik ténylegesen értelmes és normális emberek, csak balszerencséjükre egy ilyen undorító közegbe születtek. Ők tényleg remélem, hogy ki tudnak törni.

okt. 28. 13:03
 9/168 anonim ***** válasza:
91%

Előrebocsátom, hogy végtelenül toleráns vagyok mind rassz, mind nemi hovatartozás kapcsán.

Ugyanakkor a 40 évem alatt cca. 250-300 cigánnyal volt munka, vagy egyéb szituációban kapcsolatban, ezalatt 2 (!) olyan emberrel találkoztam, akikre azt mondhatom, hogy abszolút normális értékrend szerint élnek. Vagyis az én esetemben ez 1 % alatti arány, így úgy gondolom, joggal ítélkezem a tapasztalataim alapján, ha azt mondom, a cigányság alapvetően egy kártékony népség. És ez nem hungarikum, ezt hallom külföldi ismerősöktől is.

A társadalomba integrálódni nem tudó, nem akaró, építeni nem, csak rombolni hajlandó népcsoport, hangosak, agresszívek, ápolatlanok, lusták, tanulatlanok... és baromi sokba kerülnek. Az a baromi nagy mákjuk, hogy nagy létszámban vannak és szavazóképesek, különben egy életképes kormány már rég leszabályozta volna a hasztalan létezésüket.

okt. 28. 14:52
 10/168 A kérdező kommentje:

9-es

Értem.

okt. 28. 17:16
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!